Λήμνος

27/02/2016 - 09:40

Παραδόθηκε προς χρήση το γήπεδο της Μύρινας (φωτο)

 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών και τη διοικητική παραλαβή  του,  το γήπεδο της Μύρινας είναι πλέον έτοιμο προς χρήση.

Η ανάπλαση του γηπέδου, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των αγωνιστικών χώρων, καθώς επίσης και του περιβάλλοντος χώρου, αποτελούν μέρος του έργου «ανάπλαση του αστικού ιστού της Μύρινας» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Το έργο περιελάμβανε μεταξύ άλλων εργασίες αναμόρφωσης και βελτίωσης του γηπέδου, στο πλαίσιο των οποίων έγιναν έργα αποστράγγισης, βελτίωσης των αποδυτηρίων, των πάγκων και της περίφραξης, καθώς επίσης και τοποθέτησης χλοοτάπητα και πλαστικών καθισμάτων.

Τα συνεργεία που εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες τις τελικές εργασίες, προκειμένου το γήπεδο να μπορέσει να φιλοξενήσει τους αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα Θάνος-Ηρακλής, αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά:

«Παραδίδουμε προς χρήση ένα έργο σημαντικό για την προαγωγή του αθλητισμού του τόπου μας. Ένα έργο προοπτικής για το ποδόσφαιρο της Λήμνου, ένα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς την αθλητική κοινότητα και τους φιλάθλους. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να καλέσουμε τους χρήστες του γηπέδου να σεβαστούν το χώρο, ώστε να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του νησιού μας».

 

Μοιράσου το άρθρο!