Λήμνος

12/06/2012 - 13:26

Περιοδεία Νίκου Σηφουνάκη στη Λήμνο

yle="text-align:justify;">Περιοδεία στη Λήμνο πραγματοποιεί  από χθες  (Δευτέρα 11 Ιουνίου) κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Νίκου Σηφουνάκη και Βαγγέλη Γιαρμαδούρου.

Σε Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σήμερα Τρίτη στα τοπικά ΜΜΕ, οι δυο υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία, στις Ευρωπαϊκές εξελίξεις  και στην ανάγκη η χώρα να πορευθεί με σταθερότητα εντός του Ευρώ.

Δυστυχώς  αναφέρουν το δίλλημα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο, αυτό είναι ανιστόρητο. Μια χώρα με μεγάλο  δημόσιο χρέος, μια χώρα που δανείζεται για να παρέχει περίθαλψη, μισθούς και συντάξεις όπως η Ελλάδα πρέπει και να συμπεριφέρεται με συνέπεια έως ότου βγει από την κρίση. Το δίλημμα αυτό δεν μπορεί να είναι ιδεολογία,  που πίσω της στοιχίζονται δυνάμεις  από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά.

Ο Νίκος Σηφουνάκης απαντώντας σε ερώτηση για την βιαιοπραγία που είδαμε στην τηλεόραση σημείωσε:

«Δυστυχώς κάποιες δυνάμεις με τις πρακτικές τους εξέθρεψαν την βία όχι μόνο την λεκτική. Το φαινόμενο αυτό το βίωσα και ο ίδιος πριν ένα χρόνο όταν μεσάνυχτα, εξερχόμενος από την ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ είχαν στήσει τραμπούκικο καρτέρι, μια δεκαριά «αγανακτισμένοι», συγκεκριμένα στελέχη, αριστερού - υποτίθεται – χώρου.

Δεν μπορεί να είναι ανεκτή και να προβάλλεται (συντηρείται από τον Τύπο) η λεκτική ή σωματική βία όταν έχει προοδευτική απόχρωση, και….. καταδικαστέα μόνο όταν προέρχεται απ την ακροδεξιά! Η βία  είναι βία όποιο χρώμα και αν έχει. Σίγουρα δεν ταιριάζει με το Δημοκρατικό πολίτευμα κύριο γνώρισμα του οποίου είναι ο διάλογος με την αντιπαράθεση επιχειρημάτων»

Σήμερα (Τρίτη 12.6.12) το κλιμάκιο περιόδευσε στην αγορά  της Μύρινας,  επισκέφθηκε χωριά του νησιού και μίλησε με τους πολίτες.

Μοιράσου το άρθρο!