Λήμνος

04/05/2012 - 10:21

Προεκλογική δραστηρίοτητα ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου

yle="text-align:center;">

  1. Πέμπτη, 3 Μαίου 2012,

Το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου με τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κότσαλη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λήμνου, στο ΙΚΑ και στη Δ.Ο.Υ. Λήμνου.

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες με ιδιαίτερη αγανάκτηση αναφέρθηκαν στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και ταυτόχρονα εξέφρασαν την αγωνία τους για την υποβάθμιση και απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών προς τους πολίτες του νησιού.

Το απόγευμα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τα χωριά Ρεπανίδι, Κοντοπούλι, Παναγιά και Πλάκα, όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα γενικότερα και τοπικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Σε κάθε περίπτωση διαπιστώθηκε η μεγάλη απήχηση την οποία βρίσκει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο για κοινωνική αντιμνημονιακή συσπείρωση και για κυβέρνηση της αριστεράς.

 

2. Στην επιστολή των Προέδρων των Συλλόγων Αγ. Σοφίας, Σκανδάλης και Φυσίνης για το θέμα των ανεμογεννητριών απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, Γιώργος Κότσαλης. Την απαντητική επιστολή σαν την στέλνουμε συνημμένη.

 

3. Σήμερα Παρασκευή 4 Μαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί εκδήλωση – συζήτηση στο Μούδρο (Πλ. TAXI ώρα 08,00 μ.μ.) με εισηγητή τον υποψήφιο Γιώργο Κότσαλη. Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να παρευρεθούν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Μοιράσου το άρθρο!