Λήμνος

05/11/2016 - 17:32

Προβολή της Λήμνου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»

yle="text-align: justify;">Δυναμικό «παρών» πρόκειται να δώσει και φέτος ο Δήμος Λήμνου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» η οποία διοργανώνεται  για 32η χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου. 

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής  του, ο Δήμος Λήμνου και η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, θα προβάλλουν  σε ένα χώρο 40 τ.μ.  τις ομορφιές, τον ιστορικό πλούτο και τις παραδόσεις του νησιού μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.  Η Λήμνος βρίσκεται και φέτος στο Περίπτερο 13 (Stand 54) της Philoxenia. 
Προβολή βίντεο, διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, δοκιμές προϊόντων, ραντεβού με παράγοντες της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς, προσωπική ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων, events με «άρωμα» Λήμνου, με  λημνιούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, θα  δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό «σκηνικό»,  φέρνοντας  τους επισκέπτες της έκθεσης πιο κοντά στο νησί μας.
Δίνοντας και φέτος ιδιαίτερη έμφαση στις «business to business» επαφές με παράγοντες της τουριστικής αγοράς, έχουν ήδη προγραμματιστεί συνολικά 48 ραντεβού για την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Ειδικότερα,  την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από τις 10:15 έως τις 18:45 έχουν προγραμματιστεί 22 B2B συναντήσεις, ενώ για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 10:15 έως τις 18:15 έχουν προγραμματιστεί 26 B2B συναντήσεις. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξουν επαφές με τουριστικούς πράκτορες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων, από τη Ρωσία, τη Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία , τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τουρκία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τον Καναδά κ.α.
Επίσης, και φέτος η συμμετοχή της Λήμνου στην Philoxenia θα πλαισιωθεί από events με παραδοσιακούς χωρούς και τραγούδια του τόπου μας, καθώς οι τοπικοί σύλλογοι Λημνιών της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας υποστηρίζουν για άλλη μία χρονιά την παρουσία της Λήμνου στη διεθνή έκθεση.
Ειδικότερα, στο stand του Δήμου Λήμνου οι επισκέπτες της Philoxenia θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χορούς του νησιού μας από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λημνιών Θεσσαλονικής το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18:30, καθώς και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λημνιών Καβάλας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε το χώρο του Δήμου μας στην έκθεση Philoxenia, για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η Λήμνος στον επισκέπτη της, να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις παραδόσεις της.
 
ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ
 
Ημερομηνία: 18 – 20 Νοεμβρίου 2016
Διάρκεια: 3 ημέρες (Παρασκευή - Κυριακή)
 
Παρασκευή: 10:00-20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
 
Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες  είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.
 
Εισιτήριο για το κοινό: 5€
 
 

Μοιράσου το άρθρο!