Λήμνος

21/11/2013 - 17:13

Σάλος στη Λήμνο: σε αναγκαστική αργία τρεις γιατροί του νοσοκομείου

style="text-align: justify;">Σε καθεστώς αναγκαστικής αργίας, μπαίνουν με αποφάσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τρεις γιατροί του Νοσοκομείου της Λήμνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με έγγραφό του το Υπουργείο Υγείας, θέτει σε αργία έναν γιατρό που εμπλέκεται στο θέμα του αξονικού τομογράφου της Λήμνου. Στον συγκεκριμένο γιατρό ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Υπουργείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται στο νοσοκομείου Λήμνου, έτερη απόφαση με την οποία θα τίθεται επίσης σε αργία δεύτερος γιατρός, για το ίδιο θέμα.
Θυμίζουμε ότι πριν περίπου δύο χρόνια ο τότε Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Κατσιφαράκης είχε αφήσει άφωνους τους πάντες, όταν σε συνέντευξη του κατήγγειλε δολιοφθορά, στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου του νησιού.
Επίσης γι αυτό το θέμα, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη, αλλά παράλληλα και το πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Διοικητικής Περιφέρειας Αιγαίου, το οποίο μόλις πριν λίγο καιρό, απάλλαξε τους δύο γιατρούς με την ελαφρύτερη δυνατή ποινή, αυτή της απλής επίπληξης.
Όμως, σε αναγκαστική αργία τίθεται αναδρομικά από τον Ιούλιο του 2013 και τρίτος γιατρός του νοσοκομείου Λήμνου με την κατηγορία της "αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς", για περιστατικό που συνέβη σε συνεδρίαση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου, επί Διοίκησης Πανταβού.
 
Πηγή: www.limnosfm100.gr
 
 

Μοιράσου το άρθρο!