Λήμνος

14/09/2015 - 14:42

Στη Λήμνο Πάλλης και Χατζηδιαμαντή

Συγκέντρωση – συζήτηση διοργάνωσε εχθές Κυριακή 13/9 ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου στα γραφεία της Οργάνωσης. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών και φίλων και είχε σαν θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην συζήτηση παραβρέθηκαν ο Γιώργος Πάλλης και ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής, υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λέσβου.
 
Και οι δύο υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα θετικά της 7μηνης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το νησί μας (λύση, έστω και προσωρινή, του ακτοπλοϊκού και αύξηση του προσωπικού των στρατιωτικών μονάδων, με αποτέλεσμα θετικές συνέπειες για την τοπική οικονομία), όσο και στα ευρύτερα μέτρα όπως το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, εφαρμογή του μέτρου των 100 δόσεων, παύση των απολύσεων και επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίου κ.α. Αναφέρθηκαν επίσης σε καθυστερήσεις και αστοχίες της κυβέρνησης σε θέματα όπως οι αλλαγές σε κρίσιμες πολιτικές - διοικητικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού, η αντιμετώπιση του τριγώνου της διαπλοκής κανάλια-κόμματα-μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και τράπεζες κλπ.
 
Τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές όσο και οι παρευρισκόμενοι, στην συζήτηση που ακολούθησε εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά ακόμη μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη.  Για να υποστηριχθεί στις δύσκολες συνθήκες των επόμενων χρόνων ο κόσμος της εργασίας, η υγιής επιχειρηματικότητα, οι νέοι, οι αγρότες μας, οι άνεργοι. Για να αποκτήσει, επιτέλους, η Λήμνος αναπτυξιακή προοπτική.                               
 

Μοιράσου το άρθρο!