Λήμνος

11/09/2012 - 15:34

Συμμετοχή Δήμου Λήμνου στην Πανελλαδική Κινητοποίηση των Δήμων της χώρας

Συμμετοχή Δήμου Λήμνου στην Πανελλαδική Κινητοποίηση των Δήμων της χώρας

Ο Δήμος Λήμνου συμμετέχει στην Πανελλαδική Κινητοποίηση των Δήμων της χώρας και αναστέλλει επί διήμερο, 12/09/2012 και 13/09/2012, τις λειτουργίες του με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των παιδικών σταθμών που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούνται οι δημότες να μην απευθύνονται στις δημοτικές υπηρεσίες παρά μόνο σε επείγουσες και έκτακτες περιπτώσεις οι οποίες θα εξυπηρετούνται από προσωπικό ασφαλείας και μόνο.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι προσέρχονται κανονικά στα καθήκοντα τους και αποχωρούν στο τέλος του ωραρίου εργασίας τους χωρίς όμως να  προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινό ασχολούμενοι με εσωτερικές διαδικασίες.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνεισφέρει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φορέα του Δημοσίου στην εξοικονόμηση πόρων και δεν αντέχει άλλη περικοπή δαπανών. 
Ζητούμε την κατανόηση και την υποστήριξη σας σε αυτόν τον αγώνα, που μοναδικό στόχο έχει την επιβίωση του Δήμου μας και την διατήρηση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες μας.

Μοιράσου το άρθρο!