Λήμνος

17/10/2012 - 12:38

Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ

Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε στο Δημαρχείο Λήμνου, με τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μπουλώτης και ο Υποδιοικητής της 88 ΣΔΙ κ. Γιώργος Λέτσιος.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου και της στρατιωτικής διοίκησης, σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Λήμνου πρότεινε στον Αρχηγό του στρατού να διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης στρατιωτικών χώρων, για την κάλυψη αναγκών δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, με στόχο την αναβάθμιση της υποδομής και την μείωση του λειτουργικού κόστους.
Τόσο ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. όσο και ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ αντιμετώπισαν θετικά τις προτάσεις του Δημάρχου και συμφώνησαν στην περαιτέρω διερεύνηση και εξειδίκευση τους.
Τέλος ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην επιτυχημένη διοργάνωση των εορτασμών της εκατονταετηρίδας. 

Μοιράσου το άρθρο!