Μedia

29/12/2010 - 15:10

Η απάντηση για την πρόσληψη δημοσιογράφου στο Γραφείο Τύπου της Γ.Γραμματείας Αιγαίου & Ν.Πολιτικής

Το ερώτημά μας για το πώς έγινε η πρόσληψη του Ιωάννη Ευσταθίου στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Ν. Πολιτικής  απαντήθηκε σήμερα από τον άμεσο ενδιαφερόμενο. Μας γράφει ο κος  Ιωάννης Ευσταθίου:

Με την παρούσα επιστολή σας κάνω γνωστό ότι η πρόσληψή μου στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, έγινε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, καθώς ο υπογράφων προσκόμισε όλα τ΄ απαραίτητα δικαιολογητικά. Μια επιτόπια επίσκεψή σας στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ή η ορθή ανάγνωση της απόφασης του Υπουργού ΘΥΝΑΛ, θα σας έλυνε κάθε απορία. Οφείλω δε να σας επισημάνω ότι τα 22 χρόνια αδιάκοπης εργασίας σε εφημερίδες, Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, τόσο σε κρατικούς όσο και σε ιδιωτικούς, καθώς και στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς ουδέποτε να κατηγορηθώ για ανακρίβειες και ανυπόστατα δημοσιεύματα, μου δίνουν το δικαίωμα να νοιώθω υπερήφανος για τη θέση που μου εμπιστεύτηκαν και που είμαι βέβαιος ότι τιμώ με τον δέοντα τρόπο. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Ιωάννης Ευσταθίου Εκπρόσωπος Τύπου Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Η απάντηση του LesvosNews

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κ. Ευσταθίου έχει 22 χρόνια αδιάκοπης εργασίας σε εφημερίδες, Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, τόσο σε κρατικούς όσο και σε ιδιωτικούς, καθώς και στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Προφανώς ο κ. Πάρεδρος τα ήλεγξε και τα ενέκρινε οπότε και νομίμως αμοίβεται. Μια απορία μόνο. Με τόσα ένσημα σε μέσα ενημέρωσης όπως αυτά ποιυ αναφέρει γιατί δεν έγινε μέλος στην Ένωση Συντακτών της Θεσσαλονίκης όπου ζούσε τόσα χρόνια; Μήπως δεν ήθελε;

Και κάτι ακόμα. O κος Ευσταθίου υπογράφει ως εκπρόσωπος τύπου. Θέση εκπροσώπου τύπου δεν υπάρχει! Το τι είναι περιγράφει επακριβώς ο Νόμος.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!