Μedia

19/03/2011 - 22:17

lesvoscalendar.gr - Η ιστοσελίδα που έλειπε από τη Λέσβο

lesvoscalendar.gr  -    Ό,τι θα δείτε και θα ακούσετε, στη Λέσβο...

Πρόσφατα, λαμβάνει χώρα στη Λέσβο η τελική έκδοση του lesvoscalendar.gr   (http://www.lesvoscalendar.gr). Πρόκειται για έναν ψηφιακό οδηγό εκδηλώσεων– δραστηριοτήτων που διαδραματίζονται σ’ αυτή τη γωνιά της Ελλάδας.

Το lesvoscalendar.gr δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να καταχωρήσει τις εκδηλώσεις του δωρεάν, με μια απλή εγγραφή στον ιστότοπο και να δημοσιεύσει την αφίσα της εκδήλωσής του στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο προβολής των αφισών στην κεντρική σελίδα.

Σχεδιάστηκε με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας της Λέσβου. Αποσκοπεί στην προώθησή του νησιού μας μέσω internet  και τη γνωστοποίησή των πολιτιστικών δρώμενων στο ευρύ κοινό, τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, στοχεύει στην ενημέρωση και συμμετοχή του κοινού στην πολιτιστική δράση και στις εκδηλώσεις της Λέσβου, στη δυνατότητα άμεσης και αυτόματης προβολής των εκδηλώσεων, στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα άλλης προβολής, καθώς και στη διαφήμιση τοποθεσιών της Λέσβου με απώτερο στόχο την πολιτιστική και οικονομική τους ανάπτυξη.

Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του lesvoscalendar.gr λοιπόν, ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα πολιτιστικά δρώμενα της Λέσβου και για τις πρόσφατες και μελλοντικές εκδηλώσεις. Μπορεί τέλος, να επιλέξει την κατηγορία των εκδηλώσεων ή τον τόπο διεξαγωγής που τον ενδιαφέρει και να προγραμματίσει έγκαιρα τη συμμετοχή του σε κάποια θεατρική ή μουσικοχορευτική εκδήλωση, έκθεση ή συναυλία.

 

Μοιράσου το άρθρο!