Μedia

03/08/2019 - 14:56

Alexa ... θέση 498 .... σας ευχαριστούμε !

To Lesvosnews.net εδώ και χρόνια είναι το νο 1 news portal σε επισκέψεις στο Βόρειο Αιγαίο.  Συμπληρώνοντας 9 χρονια καθημερινής 24ωρης παρουσίασης στο διαδίκτυο όχι μόνο παραμένει στην κορυφή αλλά πλέον ξεχωρίζει και από όλα τα περιφερειακά μέσα στην Ελλάδα.

Σήμερα -  3 Αυγούστου 2019  -  η κατάταξη στο Alexa δίνει για το  Lesvosnews.net  θέση μέσα στα πρώτα 500 σε όλη την Ελλάδα. Για την ακρίβεια θέση 498! Και είναι πρώτο με καθαρή διαφορά από κάθε άλλη ιστοσελίδα στο Βόρειο Αιγαίο.

Είναι η πρώτη φορά που ιστοσελίδα στο Βόρειο Αιγαίο είναι μέσα στις 500 πρώτες θέσεις.

Στη δεύτερη θέση για τη Λέσβο είναι το lesvospost.com με κατάταξη 1.836 ( στοιχεία 03/08/2019) 

Από την πλευρά μας μόνο μια λέξη:  Ευχαριστούμε! 

 

Τι είναι το Alexa ( όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Πάρις Κουτρουμάνος) 

Το Alexa Traffic Rankings είναι ένας μηχανισμός σχετικής κατάταξης των site σε παγκόσμια επίπεδο. Τι σημαίναι μηχανισμός σχετικής κατάταξης ; Εάν τρεις δρομείς τρέξουν 100 μέτρα, ο Α θα βγει πρώτος, ο Β δεύτερος και Γ τρίτος. Αυτό είναι μια σχετική κατάταξη που καθορίζει την σειρά με πρώτο αυτό που έτρεξε γρηγορότερα και είχε καλύτερη επίδοση. Τον χρόνο που έκαναν δεν τον εμπλέξαμε πουθενά. Έτσι λοιπόν η κατάταξη αυτή δεν είναι μέτρηση στατιστικών. Το alexa.com δεν ξέρει δηλαδή πόσους επισκέπτες είχατε ακριβώς ή πόσες σελίδες είδαν αυτοί, αλλά ξέρει εάν είχατε περισσότερους ή λιγότερους επισκέπτες ή σελίδες που είδαν σε ένα άλλο site.

Μοιράσου το άρθρο!