Μedia

12/11/2018 - 08:40

Ανακοίνωση Lesvosnews.net σχετικά με τη διαδικτυακή επίθεση σε αρθρογράφο

yle="text-align: justify;"> 

To  Lesvosnews.net – το  νούμερο 1 news portal στο Βόρειο Αιγαίο -  ήταν, είναι και θα είναι ένα ανοιχτό μέσο επικοινωνίας που φιλοξενεί όλες τις απόψεις  αλλά παράλληλα έχει τη δική του άποψη.


Τις τελευταίες ημέρες η κα Τζώρτζια Ρασβίτσου  με αφορμή άρθρο της  στην ιστοσελίδα μας δέχθηκε μια οργανωμένη και άθλια επίθεση από σχόλια χρηστών του facebook στην επίσημη σελίδα του  Lesvosnews.net στο facebook.   


Τα σχόλια με περιεχόμενο υβριστικό, απειλητικό, σεξιστικό προκάλεσαν την αναγκαστική προσφυγή στη δικαιοσύνη εκ μέρους της κας Ρασβίτσου.  Τονίζουμε  με κάθε τρόπο ότι δεν ενοχλούν τα σχόλια όσων έχουν διαφορετική άποψη,  αυτά τα σχόλια είναι και καλοδεχούμενα και αναγκαία.


Το Lesvosnews.net  έχει παρατηρήσει  ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια ομάδα οργανωμένων σχολιαστών στη σελίδα μας στο facebook που συστηματικά βρίζει και απειλεί κυρίως σε άρθρα που σχετίζονται με το «προσφυγικό».  Στην προσπάθειά μας να προστατέψουμε τη σελίδα μας και τους αναγνώστες μας έχουμε αποκλείσει προφίλ χρηστών του facebook που επανειλημμένα έχουν ξεπεράσει τα όρια της ευπρέπειας και του διαλόγου. 


Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες που καταθέτουν την άποψή τους  με επιχειρήματα χωρίς απειλές, ύβρεις  και με σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας.  Απέναντι σε όλους αυτούς τους αναγνώστες  έχουμε υποχρέωση να βάλουμε στην άκρη εκείνες τις φωνές που βρίζουν και απειλούν.

Μοιράσου το άρθρο!