Μedia

20/07/2016 - 07:15

Εκτός MEGA, Σαββίδης και η Κυπριακή εταιρεία

&n

bsp;

Στη δημοσιότητα έδωσε η γενική γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τους υποψήφιους που περνάνε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στον ιστότοπο της Διαύγειας.


Εκτός μένουν η DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED (Ιβάν Σαββίδης)και η ΤHΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (MEGA) και η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία  «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία».

Υπενθυμίζεται πως τη σχετική διαδικασία ελέγχου των φακέλων είχε αναλάβει σε δεύτερη φάση η εταιρεία ορκωτών λογιστών Grant Thornton, με βάση τις υποδείξεις της οποίας προχωράμε και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε οτι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελ. Κρέτσος, για λόγους, που άπτονται της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και ενίσχυσης της διαφάνειας απηύθυνε το ερώτημα προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, και την Εταιρεία των Ορκωτών Λογιστών, που υποστήριξε το έργο της Επιτροπής κατά πόσο οι λόγοι απόρριψης των τριών υποψηφίων, που αποκλείστηκαν από την προεπιλογή είναι θεραπεύσιμοι.

 

Με την με Αρ.Πρωτ. 178/19-7-2016 απόφαση, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο , εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και προεπελέγησαν οι υποψήφιοι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Μοιράσου το άρθρο!