Μedia

30/08/2022 - 12:49

Έτσι θα ερωτευτεί ο Στρατής τη Ραζάν στη Λέσβο

Ο ΣΚΑΪ μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό τη νέα σεζόν με τη νέα δραματική σειρά «Γλυκάνισος», που αφηγείται την ρομαντική ιστορία του Στρατή και της Ραζάν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Ελένη Πιερίδου. Πώς θα ερωτευτούν οι δύο χαρακτήρες;

 

Με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου, γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος, του Στρατή και της Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μιας Σύριας πρόσφυγα. Η ιστορία, την οποία υπογράφει ο Γιώργος Κυρίτσης, επικεντρώνεται σε ένα σύγχρονο ζήτημα, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα χωρίς σύνορα.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον «Γλυκάνισο» θα υποδυθεί τον Στρατή, έναν καπετάνιο από τη Μυτιλήνη, που είναι γόνος πλούσιας οικογένειας. Ο Στρατής καταρρέει μετά από ένα ατύχημα, στο οποίο χάνεται ο αδερφός της γυναίκας του.

Τότε, μία κρίση ξεκινάει στον γάμο του, αφού η σύζυγός του τον κατηγορεί ευθέως. Ο Στρατής διαλύεται όταν ακούει από τη γυναίκα του ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατό του. Ο Στρατής επιστρέφει στη Λέσβο, προκειμένου να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση και να κάνει μία νέα αρχή.

Ο δρόμος του θα τον φέρει κοντά με τη Ραζάν, μία Σύρια πρόσφυγας που έχει μόλις έρθει από την πατρίδα της για να ξαναφτιάξει τη ζωή της από το μηδέν. Μια μέρα ο Στρατής θα δεχτεί επίθεση από αγνώστους στο δρόμο που θα τον μαχαιρώσουν. Τότε, θα τον βρει η Ραζάν, η οποία θα τον σώσει και θα αναλάβει να τον φροντίσει.

Μόλις οι δύο ήρωες αντικρίσουν ο ένας τον άλλον θα γοητευτούν και θα αισθανθούν ένα παράξενο συναίσθημα που δεν έχουν ξανανιώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ραζάν δέχτηκε να παντρευτεί τον άντρα της, αφού είχαν περάσει μαζί όλες τις δυσκολίες και τον δύσκολο δρόμο προς την ελευθερία. Συνεπώς, δεν είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Όταν βλέπει τον Στρατή, όμως, ο κόσμος της Ραζάν αλλάζει και τότε ένας νέος έρωτας γεννιέται στη σειρά «Γλυκάνισος» που θα φέρει εντάσεις και αντιδράσεις!

Μοιράσου το άρθρο!