Μedia

13/06/2024 - 12:01

EURO 2024: Η μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου αρχίζει στην ΕΡΤ! | Από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2024

Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του EURO 2024, αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου. Το πρώτο ραντεβού της ΕΡΤ με τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού αρχίζει!

Η δημόσια τηλεόραση… κατεβαίνει στο γήπεδο με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό της, για να μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση, μέσω της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3, και τους 51 αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Η δράση αρχίζει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στις 22:00, με την αναμέτρηση Γερμανίας – Σκωτίας, που θα μεταδώσει η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου δεν σταματά εδώ καθώς, για έναν ολόκληρο μήνα, οι φίλοι της μπάλας θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα και τα παρασκήνια του EURO 2024 από την καθημερινή εκπομπή «EURONIGHTS».

Από την έναρξη των αγώνων, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, έως και τη λήξη την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στη βραδιά του τελικού, θα μεταδίδονται καθημερινά διπλές εκπομπές, πριν (pre game) και μετά τη λήξη των αγώνων (post game), στις 21:00 και στις 24:00 αντίστοιχα.

Στο στούντιο της ΕΡΤ1 μαζί με τον Πάνο Βόγλη θα βρίσκονται δύο legends της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου 2004, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Τάκης Φύσσας, για να αναλύουν τους αγώνες και να μας θυμίζουν ιστορίες από το παρελθόν. Μαζί τους θα συμμετέχουν, με απευθείας συνδέσεις από τη Γερμανία, άλλοι δύο legends, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Άγγελος Χαριστέας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην «καρδιά» των γεγονότων και θα αναλύουν τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Στα γήπεδα της Γερμανίας, οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος, θα μεταδίδουν όλες τις αναμετρήσεις από τις 10 πόλεις όπου διεξάγονται οι αγώνες.

 

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

δ

δ

δ

δ

δ

φ

Μοιράσου το άρθρο!