Μedia

18/05/2021 - 17:20

Eurovision 2021: Το χειροκρότημα από το σπίτι μας θα το ακούμε στην τηλεόραση

Ο Ά ημιτελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 θα ξεκινήσει απόψε, live από στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι "Arcade", το 2019.

 

Η Ολλανδία είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020, προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που η Eurovision θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ενώ η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό στις 22 Μαΐου.

Φέτος, λόγω του κορονοϊού, το κοινό δε θα ξεπερνάει τις 3.500 φαν σε κάθε σόου και ως αποτέλεσμα αυτού το χειροκρότημα θα είναι κάπως... λειψό! Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές αποφάσισαν πως το κοινό από το σπίτι θα έχει τη δυνατότητα να... χειροκροτά από το σπίτι, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής.

Μέσα από το επίσημο app της Eurovision, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια και αυτή η υποστήριξη θα αποτυπώνεται σε τεχνητά χειροκροτήματα.

Όσο περισσότερο υποστηριχθεί κάποιος καλλιτέχνης, τόσο δυνατότερο θα είναι και το χειροκρότημα που θα ακούγεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μπορείτε να εφοδιαστείτε με την εφαρμογή της EBU, πατώντας εδώ.

Μοιράσου το άρθρο!