Μedia

14/03/2011 - 11:54

H ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΛΗΜΝΟΥ καταγγέλει την εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" για προπαγάνδα!

up date  η συνέχεια της ανακοίνωσης : http://lesvosnews.net/2011/03/14/55-395/  
--------------------------------------------------------------------------------

Η ΔΑΠ -ΝΔΦΚ  Λήμνου μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Αν και πιστεύουμε ότι είναι σε λάθος λογική το δημοσιεύουμε.  Η θέση μας είναι ότι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ καλύτερα να αναζητήσει ευθύνες σε αυτούς που δημιούργησαν το συγκεκριμένο τμήμα...

Την Παρασκευή 11/3/2011 η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοξένησε άρθρο της κυρίας Χρηστίδου, το οποίο κατατάσσει τη Πανεπιστημιακή Σχολή της Λήμνου ως το ακριβότερο τμήμα του πανεπιστήμιου Αιγαίου και στα ακριβά τμήματα για το Ελληνικό δημόσιο, επικαλούμενο σχετική έρευνα, για το κόστος των συγγραμμάτων ανά φοιτητή.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Λήμνου καταγγέλλει και αποδοκιμάζει αυτή τη συνεχόμενη προπαγάνδα της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία με πλημμελή και ανακριβή στοιχεία σπιλώνει και προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη στη κοινή γνώμη εις βάρος της παραμονής του Πανεπιστημιακού τμήματος Επιστήμης τροφίμων και διατροφής στη Λήμνο,. Το τμήμα μας , ενταγμένο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί ένα κόσμημα, ένα ακόμα κέντρο της γνώσης και της επιστημονικής κατάρτισης στην επιστήμη των τροφίμων και της διατροφής.

Αυτές οι λασπολογίες σε βάρος του Τ.Ε.Τ.Δ δε θα μπορούσαν παρά να παρακινήσουν όλους εμάς, φοιτητές και καθηγητές, να συνεχίσουμε ακάθεκτοι την πορεία μας προς την επιστημονική γνώση. Εμείς είμαστε εδώ μόνο για να σπουδάσουμε μια επιστήμη του μέλλοντος και θα συνεχίσουμε να προάγουμε την γνώση και τον πολιτισμό παρ’όλες αυτές τις άδικες επιθέσεις εις βάρος μας.

Για την ενημέρωση της αρθρογράφου του συγκεκριμένου δημοσιεύματος αναφέρουμε ότι η κτιριακή υποδομή προέρχεται μόνον από δωρεές ντόπιων Λημνιων, εστία στέγασης δεν υπάρχει, σίτιση υπάρχει αλλά υπολειτουργεί, οπότε θα έπρεπε να εξετάσει το συνολικό κόστος του τμήματος για το δημόσιο και όχι να κάνει υποδείξεις ως προς τον αριθμό των φοιτητών και μάλιστα στα δηκτικά της εφημερίδας.

Κυρία Χρηστίδου αν θεωρείτε σπατάλη η επένδυση για το μορφωτικό επίπεδο των φοιτητών μέσω των συγγραμμάτων, σας πληροφορούμε ότι κάνετε λάθος. Ελπίζουμε ότι δεν το κάνετε σκόπιμα. Είναι απαράδεκτο και περίεργο να επιδιώκετε ,να προδιαγράψετε αρνητικά το μέλλον ενός τμήματος μέσω μονόπλευρης κρίσεως. Είναι αντιδεοντολογικό για το λειτούργημα που ενασκείτε.

Εμείς καταγγέλλουμε αυτό το άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα και ζητούμε ,την προβολή της πραγματικής άξιας και εικόνας του ΤΕΤΔ , χωρίς κίβδηλα στοιχεία ,σε επόμενο δημοσίευμα.

Με εκτίμηση

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΛΗΜΝΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!