Μedia

21/09/2022 - 12:42

Χαμηλή τηλεθέαση για τον «Γλυκάνισο» - Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής

Δεν πρόλαβε να προβληθεί ένα επεισόδιο από τον “Γλυκάνισο” και ξεκίνησαν οι αλλαγές στην βραδινή ζώνη και μάλιστα ριζικές προτού να είναι πολύ αργά με τον ΣΚΑΙ να δείχνει μοναδικά ανακλαστικά και παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς να παραδέχεται την ήττα του

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, ήταν η ημέρα που (σχεδόν) όλες οι ελληνικές σειρές που έριξαν τα τηλεοπτικά κανάλια στη μάχη της τηλεθέασης έκαναν πρεμιέρα. Από αυτή την πρώτη μάχη κάποιοι κατάφεραν να βγουν νικητές, ενώ κάποιοι συγκέντρωσαν πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ανάμεσα σε αυτές τις σειρές με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ήταν και η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος».

Παρόλο, που η νέα σειρά κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια από τους χρήστες στο Twitter, με πολλούς να τονίζουν πως «πρέπει να κάνει τηλεθέαση», οι τηλεθεατές δεν έδειξαν την προτίμησή τους στην συγκεκριμένη σειρά. Ο «Γλυκάνισος» έκανε χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της τηλεθέασης και συγκέντρωσε ποσοστό 4,5% στο γενικό σύνολο και 3,4% στο δυναμικό κοινό.

 

Τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ώθησαν τον ΣΚΑΪ να κάνει άμεσα ριζικές αλλαγές. Το κανάλι θέλει να στηρίξει τη νέα του προσπάθεια στη μυθοπλασία και για αυτό έκανε κάτι που δεν έχουμε δει ξανά.

Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος», κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αντ’ αυτού είδαμε ξένη ταινία στο πρόγραμμα του καναλιού. Λίγο ώρα αργότερα, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω ενός μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram και τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Στο μήνυμα του, ο ΣΚΑΪ ανακοινώσει πως η σειρά θα επανέλθει την Παρασκευή 23/09 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο και από δω και πέρα θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα.

 

Η νέα πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά «Γλυκάνισος» έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα στη Μυτιλήνη και έχει ως κεντρικούς χαρακτήρες τον Στρατή (Γιώργος Παπαγεωργίου) και τη Ραζάν (Έλενα Πιερίδου), δύο διαφορετικούς ανθρώπους οι οποίοι θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η συγκεκριμένη αλλαγή φαίνεται να έγινε ώστε να μην «καεί» η φιλόδοξη σειρά του καναλιού και σε μία προσπάθεια να σωθεί και να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ που διαφημίζει την αλλαγή ώρας και ημέρας προβολής της νέας σειράς του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το άρθρο!