Μedia

19/12/2012 - 20:35

Η εφημερίδα «Καθημερινή» πήρε συνέντευξη από το Βουνάτσο για το ναυάγιο...

Η εφημερίδα  «Καθημερινή», πήρε συνέντευξη από το Βουνάτσο για το ναυάγιο...Μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία!!!

Μ

ε τη βοήθεια της εφημερίδας "Καθημερινή"... για άλλη μια φορά σ'αυτό το τόπο χάθηκε το μέτρο...

Η καλή εφημερίδα "Καθημερινή" επέλεξε το Δήμαρχο Λέσβου ώστε να μιλήσει για το ναύαγιο και το πρόβλημα των προσφύγων!!!!
Ο Δήμος που είναι προκλητικά απών και μόνο ψεύτικες υποσχέσεις δίνει για βοήθεια στους πρόσφυγες ... τώρα προχωράει σε μια μορφή "καπηλείας" που προκαλεί τους πολίτες της Λέσβου!
Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι η εφημερίδα "Καθημερίνη"  και συγκεκριμένα το περιοδικό "Κ" θα έχει αφιέρωμα στο θέμα των προσφύγων. Το θέμα για μας δεν είναι το αφιέρωμα της εφημερίδας αλλά το θράσος του Δημάρχου να μίλησει για το ναύαγιο και τους πρόσφυγες όταν ο Δήμος Λέσβου  είναι απών και δεν έχει προσφέρει ούτε ένα πακέτο μακαρόνια!!!
 
 
 
Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λέσβου  αναφέρει:
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παραχώρησε σήμερα το πρωί, συνέντευξη στη δημοσιογράφο της Αθηναϊκής εφημερίδας «Καθημερινή», Μανίνα Ντάνου, παρουσία του Αντιδημάρχου, Γιάννη Βατού, για την τραγωδία του ναυαγίου και του πνιγμού 21 παράνομων μεταναστών Αφγανικής καταγωγής, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Θερμής, καθώς και για το γενικότερο πρόβλημα των παράνομων μεταναστών, που ταλανίζει τη Λέσβο επί μακρά σειρά ετών.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε ακόμη μια φορά τη βαθύτατη οδύνη για το τραγικό αυτό περιστατικό και αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δήμου, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία, για ανθρωπιστική βοήθεια στους δύσμοιρους αυτούς ανθρώπους που φθάνουν καθημερινά κατά δεκάδες στο νησί μας. 
Τέλος, ο κ. Βουνάτσος κάλεσε ακόμη μια φορά τους εκπροσώπους του Κράτους, τους συναρμόδιους Υπουργούς, την Κυβέρνηση, τους Βουλευτές, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, απευθυνόμενοι και στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Φόρα.

Μοιράσου το άρθρο!