Μedia

29/03/2011 - 13:47

"Κάνε την εκποµπή σου" , η ΕΡΑ Αιγαίου ανοίγει το μικρόφωνο στους πολίτες!

Ανοιγµα στους ακροατές της κάνει η Ελληνική Ραδιοφωνία και µέσα από µια πρωτότυπη δράση δίνει βήµα, µέσω των στουντιακών εγκαταστάσεών της, να εκφραστούν.

«Κάνε την εκποµπή σου» τιτλοφορείται το πρόγραµµα της ΕΡΑ, η οποία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία και καλεί τους πολίτες στα πλατό και τα µικρόφωνα των ραδιοσταθµών της. Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκποµπή σου» 19 περιφερειακοί σταθµοί της ΕΡΑ (ήτοι σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μυτιλήνη, Ορεστιάδα, Κοµοτηνή, Καβάλα, Σέρρες, Κοζάνη, Φλώρινα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Πάτρα, Πύργο, Τρίπολη, Καλαµάτα) προσφέρουν τα µικρόφωνά τους σε όποιους ενδιαφέρονται να ηχογραφήσουν τη δική τους εκποµπή.

Η πρόσκληση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας δεν έχει περιορισµούς. Απευθύνεται σε πολίτες, φορείς και συλλόγους της περιφέρειας µε προσφορά στα πολιτιστικά, στον χώρο της τέχνης, της επιστήµης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας, αλλά και σε σχολεία, πανεπιστήµια, λαογραφικά σωµατεία, επιστηµονικές οµάδες. Οι εκποµπές θα παράγονται από τους ενδιαφερόµενους σε συνεργασία µε το προσωπικό κάθε περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθµού, από τις συχνότητες του οποίου θα μεταδίδονται.

Μοιράσου το άρθρο!