Μedia

04/11/2010 - 23:25

Κατεβάστε download δωρεάν την εφημερίδα "Νέο Εμπρός"

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας "Νέο Εμπρός" με πολλά ενδιαφέροντα άρθρα για τις εκλογές και την Λαϊκή Συσπείρωση. Διαβάστε :

- Κάλεσμα της Κ.Ε. του ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές (σελ. 3). - " Τώρα πλέον ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης θα συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό, τέρμα πλέον οι διεκδικήσεις και οι λεονταρισμοί "..., "ομολογία" του Ν. Σηφουνάκη ("Επισημάνσεις", σελ. 5).

- " Το μεταφορικό ισοδύναμο, το ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Γιακαλής ", "Επισημάνσεις"- σελ. 5. - " Άμεσα μέτρα για την προστασία των ανέργων, των αυταπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών ", πρόταση νόμου του ΚΚΕ (σελ. 7). - Αναθεώρηση ΚΑΠ 2013-2020, έρχεται αντιαγροτική καταιγίδα (Αγροτικά, σελ. 8). - Συνέντευξη του βουλευτή του νομού, Σταύρου Σκοπελίτη (Πολιτική, σελ. 9). - Ηλίας Βουλβούλης, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Ψήφο στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (σελ. 10). - Βαγγέλης Παλαιολόγος, Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου: Lesvoshop Προεκλογικά "πουλάει": Όλοι τώρα θυμήκαν τις... "αμαρτίες" του (σελ. 11).

Κατεβάστε δωρεάν την εφημερίδα αρχείο pdf : neo_empros arxeio pdf 4,33MB

Μοιράσου το άρθρο!