Μedia

10/01/2011 - 11:23

Κλείνουν KISS FM 101.7 και RAGE RADIO 99.1

30 Ιανουαρίου 2011 θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του KISS FM 101.7 και RAGE RADIO 99.1

Τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου (Δευτέρα), γεννιέται ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός στους 101.7 ο οποίος θα είναι ουσιαστικά η "συγχώνευση" των Kiss & Rage. Ο POP FM!

O Pop FM θα περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες όλων των εποχών, με τη διαφορά ότι θα περιέχει επίσης και ένα 30% περίπου ελληνικό pop ρεπερτόριο, και ανάλογα με τον παραγωγό. Οι εκπομπές που ήδη υπάρχουν στον Kiss ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ, αλλά θα αλλάξουν κάποιες ώρες στο προγραμματισμό, λόγω της προσθήκης της ζωντανής εκπομπής του Ραδιο Αρβύλα απο τη Θεσσαλονίκη 15:00-17:00.

Η εκπομπή του Γιώργου Πολυχρονίου θα μεταφερθεί 8-10 το πρωί. Ενώ οι απογευματινές εκπομπές πιθανότατα να μεταφερθούν μια ώρα πιο αργά.

Για τους διαφωνούντες με αυτό το βήμα, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι απαραίτητη αυτή η αλλαγή για τη βιωσιμότητα του σταθμού. Στα 18 χρόνια που είμαι γενικός διευθυντής των ραδιοφώνων, θέλω να πιστεύω πως μπορώ να καταλάβω πότε ένα μέσο έκανε το κύκλο του και ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ κουράσει. Δεν μετέφερα το όνομα RAGE στους 101.7 γιατί το όνομα αυτό κούρασε το κόσμο με όλα αυτα που έχει περάσει. Αποφάσισα για κάτι νέο, φρέσκο με ζωντάνια και νέο ήχο να βγεί στον αέρα, και να έχει προοπτικές εξέλιξης όπως θα ανακοινώσω αργότερα όταν θα βγεί ο σταθμός στον αέρα της Μυτιλήνης! Για το 99.1 θα ανακοινώσουμε αργότερα ποιό θα είναι το μέλλον του.

Ο POP FM θα εκπέμπει στη Μυτιληνη στους 101.7. Στο internet στη διευθυνσηwww.thepopfm.gr και απο τον Μαρτιο θα εκπέμπουμε και international αγγλόφωνο πρόγραμμα στο www.thepopfm.com

Εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, ο προγραμματισμός και οι ηχογραφήσεις για το νεο image του σταθμού και προβλέπουμε να είναι έτοιμα όλα μέχρι τη πρεμιέρα.

 

 

Χρήστος Βαλασέλλης

Γενικός Διευθυντής RAGE MEDIA

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ