Μedia

28/12/2015 - 06:46

Κόντρα για τον τίτλο της «Εφημερίδας των Συντακτών»!

Δημόσια έγινε η κόντρα για τον τίτλο της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπως ακριβώς αποκάλυψε η στήλη των «Τυπολογιών». Στη συνεδρίαση του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ την περασμένη Τετάρτη η εκπρόσωπος των συντακτών της εφημερίδας ενημέρωσε για τις υπογραφές όλων των δημοσιογράφων, βάζοντας ζήτημα για τον πρόεδρο πλέον της Ένωσης Σταμάτη Νικολόπουλο, ο οποίος κρατάει τον τίτλο και δεν τον παραχωρεί στον συνεταιρισμό. Η Χριστίνα Παπασταθοπούλου, σημείωσε πως αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά ΜΜΕ εγχείρημα δεν βρήκε στήριξη από την ΕΣΗΕΑ.

Και αποκάλυψε δημόσια πως οι συντάκτες της εφημερίδας ζητάνε τον τίτλο από τον δημοσιογράφο, που πλέον έγινε πρόεδρος της Ένωσης! Ο ίδιος ο Σταμάτης Νικολόπουλος, που προήδρευε της συνεδρίασης του Μεικτού, δεν έδωσε καμία απάντηση στα όσα του καταλόγισαν οι συντάκτες της «Εφ. Συν.» μέσω της εκπροσώπου τους.

Έδωσε μόνο «συγχαρητήρια» για την επιτυχία της, στην οποία -όπως είπε- συνέβαλε και ο ίδιος ως πρωτεργάτης της έκδοσης. Η στάση του αυτή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου και επικράτησε η άποψη της δημοσιοποίησης του θέματος μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας.

Ακούστηκε ακόμη και η άποψη να αποχωρήσει η «Εφημερίδα των Συντακτών» από την ΕΣΗΕΑ, για την οποία θεωρούν πως όχι μόνο δεν στηρίζει το εγχείρημα αλλά και το πολεμάει υπόγεια.

 

 

typologies.gr

Μοιράσου το άρθρο!