Μedia

08/04/2019 - 10:08

Κυριακή 14 Απριλίου 2019: Το ανανεωμένο Lesvosnews.net κοντά σας!

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019  το Lesvosnews.net θα είναι κοντά σας με την ανανεωμένη του έκδοση.

  • Υψηλή αισθητική και μοντέρνος σχεδιασμός
  • Λειτουργικότητα και εύκολη χρήση – ανάγνωση των θεμάτων
  • Συνοχή και σωστή οργάνωση περιεχομένου
  • Responsive Design με την καλύτερη δυνατότητα πλοήγησης στο χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί.

Ο σχεδιασμός είναι σε Drupal 8 ( το πιο σύγχρονο και πανίσχυρο CMS στην τελευταία του έκδοση).

Το έργο ανέλαβε να υπολοποιήσει η εταιρεία Pelagus Creative Web  ( Αναπαύσεως 10 - Μυτιλήνη) . Η Pelagus Creative Web δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design, Development και Promotion, έχοντας παρουσιάσει δεκάδες έργα, που την έχουν ξεχωρίσει για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της.  Είναι πραγματικά υπέροχο που στο νησί μας υπάρχει μια τέτοια δυνατή ομάδα που μπορεί να ολοκληρώσει ένα έργο με τόσες απαιτήσεις (όπως η μεταφορά ολόκληρου του περιεχομένου σε Drupal 8  - πάνω από 45.000 άρθρα -  και η σχεδιασή της νέας ιστοσελίδας σύμφωνα με τις δικές μας επιθυμίες)

Από την Κυριακή 14 Απρίλιου  2019 το Lesvosnews.net θα είναι και σε νέο σέρβερ  ( linux dedicated server με υπερταχείς SSD τεχνολογίας nvme, αποκλειστικής μας διαχείρισης, που βρίσκεται σε datacenter υψηλών προδιαγραφών στην Γερμανία. )

 

 

Φίλες και Φίλοι,

μετά από 9 χρόνια λειτουργίας-   με 24ωρη ροή ειδήσεων 365 ημέρες το χρόνο -  το Lesvosnews.net ανανεώνει την εμφάνισή  του και τη λειτουργία του. Προχωρά σε νέες συνεργασίες. Μεγαλώνει.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στα ΜΜΕ. Ο μεγάλος όγκος πληροφοριών που δέχεται καθημερινά ο χρήστης του διαδικτύου καθώς και ο ολοένα περιορισμένος χρόνος των αναγνωστών είναι παράμετροι που λαμβάνουμε υπόψιν στο σχεδιασμό της ισροσελίδας και στην διαχείριση της ροής των ειδήσεων.

Μα πάνω απ' όλα το Lesvosnews.net ήταν και είναι ένα ΜΜΕ που παραμένει μακριά από σκοπιμότητες. Και αυτή ακριβώς η επιλογή μας είναι που μας κρατά εδώ και χρόνια  στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας στη Λέσβο. Ανοιχτό στην κοινωνία. Είναι αυτό που είπαμε από την πρώτη ημέρα της λετουργίας μας: ενημέρωση για Πολίτες με Άποψη!

To Lesvosnews.net είναι  εγγεγραμένο μέλος στο Μητρώο ΜΜΕ της  Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και συνδρομητής στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη..

Τα καλύτερα έρχονται !

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!