Μedia

30/07/2012 - 13:40

Το Lesvosnews.net έχει αλλάξει ριζικά!

Lesvosnews

&n

bsp;

Σχεδιάσαμε μια νέα ιστοσελίδα με νέα αντίληψη και νέα αισθητική.  Στόχος μας η δημιουργία ενός ενημερωτικού portal   που θα είναι χρήσιμο στους κατοίκους και στους επισκέπτες-φίλους της Λέσβου. Βασικός άξονας της θεματολογίας μας παραμένει η Λέσβος. Τα θέματα στο menu της ιστοσελίδας μας αφορούν  τη Λέσβο.

Οι ειδήσεις της Λέσβου αξιολογούνται σε τρία επίπεδα :  πρωτοσέλιδο / δεύτερο πλάνο/ συνοπτικές ειδήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο Πολιτισμό και στις Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Λέσβο. Στην ενότητα «Συμβαίνει στη Λέσβο» παρουσιάζονται οι  εκδηλώσεις με χρονολογική σειρά (ή  με δική μας επιλογή)  που θα συμβούν στη Λέσβο.  (Ακόμη δίνεται στον αναγνώστη η δυνατότητα να δει όλες τις εκδηλώσεις και όχι μόνο τις εννέα που προβάλλονται στην αρχική σελίδα)

Έχει προστεθεί η ενότητα «Χρήσιμα» που περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες  σε συνεχή -on line ροή  - για τη Λέσβο. Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει :

·         Εφημερίες Φαρμακείων Λέσβου

·         Τιμές καυσίμων Λέσβου

·         Επαγγελματικός Οδηγός  για Μυτιλήνη, Καλλονή ,Πλωμάρι σε συνεργασία με το vrisko.gr

·         Αναλυτική Πρόγνωση  Καιρού Λέσβου με δυνατότητα  προβλέψεις καιρού για τα χωριά της Λέσβου  σε συνεργασία με το k24.gr – Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα k24.gr για τον ειδικό σχεδιασμό που έκανε για το Lesvosnews.net

·         Ενημέρωση για πληρωμή αγροτικών επιδοτήσεων σε συνεργασία με την ιστοσελίδα του  ΟΠΕΚΕΠΕ (σημαντική ενότητα μια και αφορά το 1/4  του πληθυσμού της Λέσβου)

Ακόμη  η ιστοσελίδα  φιλοξένει περιορισμένη θεματολογία για “Λήμνο” , “Ελλάδα”, “Κόσμος”, “Τεχνολογία”.

Στο menu της ιστοσελίδας υπάρχει η επιλογή «Μουσείο Σίγρι».  Το Lesvosnews.net αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους και του κ. Νίκου Ζούρου  δημιούργησε ειδική ενότητα για τις ειδήσεις και τις εκδηλώσεις  που αφορούν το Μουσείο.

Θέλοντας  να συμβάλει στο διάλογο το Levosnews.net θα φιλοξενεί αρθρογραφία από ενεργούς πολίτες  που έχουν άποψη για θέματα που απασχολούν τη Λέσβο και όχι μόνο. Επίσης σε όλες τις αναρτήσεις υπάρχει η δυνατότητα για σχολιασμό και διαμοιρασμό(share) των άρθρων σε όλα τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το έργο του σχεδιασμού και της υλοποίησης του νέου Lesvosnews.net ανέλαβε η εταιρεία http://www.orion-web.gr/  με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Η orion-web.gr ανέλαβε να σχεδιάσει τη  νέα μας ιστοσελίδα από μηδενική βάση χωρίς έτοιμες φόρμες.  Επίσης ανέλαβε να μεταφέρει όλα μας τα άρθρα (9.500 άρθρα) από το wordpress (προηγούμενη έκδοση Lesvosnews) στη νέα ιστοσελίδα και στο νέο server που μας φιλοξενεί.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μάριο Ιωαννίδη από την εταιρεία orion-web.gr για την άψογη συνεργασία  που είχαμε μαζί του. Ο κ. Μάριος Ιωαννίδης  έδωσε λύσεις σε πολλά προβλήματα που υπήρχαν, ήταν πάντα πρόθυμος να ακούσει και να καταλάβει τις απόψεις μας για το νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας.  Στο πρόσωπό του πραγματικά βρήκαμε τον άριστο συνεργάτη.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους που με τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν στη νέα δομή της ιστοσελίδας.

Ευχαριστούμε και όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Θα προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι και πάντα ανοιχτοί σε ιδέες και απόψεις χωρίς αποκλεισμούς.

 

Φιλικά,

Δεϊλόγκος Γρηγόρης / Διαχειριστής Ιστοσελίδας

Μοιράσου το άρθρο!