Μedia

20/02/2023 - 10:56

Μια νέα ιστοσελίδα για τον Πολιχνίτο : panoramapolihnitou.gr

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε με την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας panoramapolihnitou.gr

Μια αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει να στηριχθεί. Είναι σημαντικό άνθρωποι του Πολιχνίτου, άνθρωποι που αγαπούν τον Πολιχνίτο να γράφουν για τον Πολιχνίτο.

Καλοτάξιδη να είναι η νέα ιστοσελίδα και να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα διαλόγου όχι μόνο για την τοπική κοινωνία του Πολιχνίτου αλλά και για το νησί μας.

 

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας αναφέρουν:

Υπήρχε από παλιά η διάθεσή μας για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας (site). Τον τελευταίο χρόνο, όμως, διαμορφώθηκε σε πρόθεση και τούτο επειδή:

- Για πάνω από τρία χρόνια δουλέψαμε εντατικά και υπεύθυνα για το χωριό, μέσω του συλλόγου “Πολιχνιατών Αθήνας”. Ήρθαμε σε επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους, υπηρεσίες, ιδρύματα, φορείς, συλλόγους.

- Η εμπειρία της σύνταξης της εφημερίδας του χωριού μας, “ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ”, μας έδωσε τη δυνατότητα επικοινωνίας με πολλούς συγχωριανούς και όχι μόνο. Εκτός από τα αμιγώς προβλήματα του χωριού μας σχολιάσαμε και αναφερθήκαμε και σε πολλά άλλα σημαντικά θέματα του νησιού αλλά και γενικότερα. Η εμπειρία αυτή ήταν, κυρίως αυτή, που μας ώθησε στη δημιουργία και ενεργοποίηση αυτής της ιστοσελίδας.

- Ζούμε σε μία εποχή περισσότερο ηλεκτρονική πια. Όλοι σχεδόν έχουν κάποια σχέση, κυρίως οι νεότεροι, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η κλασσική ενημέρωση από την εφημερίδα μειώνεται.

Ψάνης Ιγνάτης (φιλόλογος)

Καναρίδης Πέτρος (φιλόλογος)

Αδαμόπουλος Παναγιώτης (προγραμματιστής)

 

Μοιράσου το άρθρο!