Μedia

20/01/2023 - 11:20

Ο δικός μας Γιώργος Σπετσιώτης μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου τους απολαμβάνουμε σε αγαπημένα λαϊκά ακούσματα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο πιο ροκ λαϊκός τραγουδιστής , έτσι όπως τον χαρακτηρίζουν, ένας σπουδαίος τραγουδιστής που έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική δισκογραφία, παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους μας χαρίζουν μια ξεχωριστή, λαϊκή, μουσική βραδιά.

Με το αστείρευτο χιούμορ του και την αυθεντικότητά του, ο Γιώργος Μαργαρίτης διηγείται στιγμές από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, με τον μέντορα του Βασίλη Τσιτσάνη και θυμάται πολλές ιστορίες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

 

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Γιώργος Σπετσιώτης. Ο Γιώργος έρχεται από τη Λέσβο, παίζει μπουζούκι έχει σπουδάσει μουσικολογία και ηχοληψία.

β

Ο Γιώργος Σπετσιώτης γεννήθηκε το 1996 στην πόλη της Μυτιλήνης. Η τριβή του με την μουσική ξεκίνησε 2005 με την συμμετοχή του στην Χορωδία Δήμου Μυτιλήνης έως και το 2011, όπου μεταφέρθηκε στην Χορωδία Animato μέχρι και σήμερα. Παράλληλα φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης το 2008 – 2014 και στο Κέντρο Ανατολικής Μουσικής το 2011 – 2013. Από το 2012 εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός, διοργανώνοντας συναυλίες και κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις. Επίσης, κατά την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό το 2015, υπηρέτησε στην Στρατιωτική Μουσική Μυτιλήνης. Έχει τελειώσει το τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης 2016 – 2018. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος BA (Hons) Music Technology & Production του Μητροπολιτικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί σε συνεργασία με το UEL (University of East London) και φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην μουσική δεξιότητα «Τραγούδι».

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»

Μοιράσου το άρθρο!