Μedia

01/02/2023 - 07:26

Ο Λάκης Λαζόπουλος στη Μυτιλήνη... “Πνίξτε την Γιολάντα”

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει αποφασίσει την τηλεοπτική του επιστροφή με μία νέα κωμική σειρά. Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στην νέα του σειρά που θα δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η νέα του σειρά θα έχει τίτλο “Πνίξτε την Γιολάντα” και θα έχει διάρκεια 20 επεισοδίων.

 

Μάλιστα θα γίνουν τα γυρίσματα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Συγκεκριμένα, θα δούμε τρία επεισόδια στην Αστόρια και τα υπόλοιπα θα γίνουν στην Μυτιλήνη. Στην σειρά θα δούμε και τον ίδιο να πρωταγωνιστεί ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα την σκηνοθετήσει.

 

Που θα την δούμε;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για το κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα της σειράς. Από τη μία έχουμε τον ANT1 που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και από την άλλη τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες του Reader στο στίβο της διεκδίκησης συμμετέχει και το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο θέλει να επενδύσει στην μυθοπλασία.

Μπορεί να μην αποτυπώνονται υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά τόσο η Στοργή όσο και η Άγρια Γη και ο Γλυκάνισος είναι σειρές που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Αυτό δίνει την αφορμή στον ΣΚΑΙ να δοκιμαστεί και του χρόνου με την μυθοπλασία.

Με ποιο κανάλι θα δώσει τα χέρια ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά θα το μάθουμε το επόμενο διάστημα

 

https://youfly.com/

Μοιράσου το άρθρο!