Μedia

28/04/2012 - 00:46

Το Πλωμάρι ΔΕΝ έχει δικαίωμα στη ενημέρωση!!! Ξανά χωρίς τηλεοπτικά κανάλια

yle="text-align:justify;">Μπορεί να είμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλοι οι υποψήφιοι σε τοπικό και εθνικό επίπεδο να αγωνίζονται να προωθήσουν τις ιδέες τους μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.... Το μήνυμά τους όμως δεν φτάνει στο Πλωμάρι!!!  Για άλλη μια φορά το Πλωμάρι βιώνει το τηλεοπτικό αποκλεισμό. Αποκλεισμός που οφείλεται και στην αδιαφορία των τοπικών αρχόντων  και στο τρόπο που λειτουργούν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια. 

Το θέμα αναδεικνύει το  plomarinews.gr  :

Μετά από έντονα παράπονα συμπολιτών μας, για το ότι δεν λειτουργούν ξανά τα τηλεοπτικά κανάλια, εξασφαλίσαμε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή Αγκαθερή, όπου εκεί είναι τοποθετημένες οι κεραίες.

Η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ενήμερη από τα Χριστούγεννα, για το ότι οι βάσεις που στηρίζουν τον ιστό όπου πάνω εκεί είναι τοποθετημένες οι κεραίες εκπομπών, ήταν σκουριασμένες και κινδύνευε ο ιστός να πέσει. Τελικά λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, ο ιστός έπεσε, και δημιουργήθηκε το γνωστό πλέον πρόβλημα. Ακούγεται ότι στο Πλωμάρι αυτή τη στιγμή, από ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, κάποιες περιοχές, πιάνουν μόνο το Mega Channel. Ο δεύτερος ιστός επίσης κινδυνεύει να πέσει. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες και κανένας αρμόδιος δεν κάνει κάποια ενέργεια για τη λύση του.

Επίσης εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν εκπέμπουν στο Πλωμάρι 2 από τα 5 ιδιωτικά κανάλια.

Δυστυχώς υπάρχει αδιαφορία και κάποιοι άνθρωποι πιθανόν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους…

Μοιράσου το άρθρο!