Μedia

14/12/2021 - 13:12

Στάθης Παναγιωτόπουλος/ Ράδιο Αρβύλα: Τι αναφέρει στην δήλωσή του

YP EN

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελίας για σεξουαλικό εκφοβισμό εις βάρος του έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

 

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη παραδέχτηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την ανεκδιήγητη πράξη του. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν το γνώριζαν, ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την καταγγέλλουσα, αλλά και τους συνεργάτες του.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής. Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους – συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Μοιράσου το άρθρο!