Μedia

10/04/2023 - 06:59

Στη Λέσβο ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Γυρίσματα στην Αγιάσο (φωτο)

Στη Λέσβο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο ηθοποιός τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά  «Παγιδευμένοι» αλλά τα γυρίσματα δεν αφορούν τη σειρά.... 

Ο λόγος της επίσκεψης του στο νησί μας  είναι σημαντικός καθώς ο ηθοποιός συμμετέχει στην νέα διαφημιστική προβολή της Aegean Airlines που θα προβληθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσα από σποτ και με ειδικά αφιερώματα στο περιοδικό Blue της  ίδιας εταιρείας. 

Σχετικά με τα γυρίσματα στην Αγιάσο ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης μας λέει: 

"Μεσημέρι Κυριακής, μια βδομάδα πριν την Ανάσταση , η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, τραβά χορευτικές σκηνές , στο προαύλιο του ναού της Παναγιάς στην Αγιάσου, τις οποίες θα δημοσιεύσει στο περιοδικό της AEGEAN. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, θα " ταξιδέψουν " την Αγιάσο και ένα κομμάτι της παράδοσης της, σε όλο το κόσμο. Τα Σαντούρια και το Χορευτικό του Αναγνωστηρίου, δίνουν το καλλύτερο τους εαυτό. Μια πολύ μεγάλη διαφήμιση για το χωριό μας , την Αγιάσο."

φ

4

3

ς

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν και σε γνωστό καφενείο της Αγιάσου όπου ο ηθοποιός χρειάστηκε να πιει τα ουζάκια του για τις ανάγκες του ρόλου και όχι μόνο... Μάλιστα υπήρξε και ένα απρόοπτο όπου μια κυρία κατά λάθος εισέβαλε στο πλάνο των γυρισμάτων και... το γύρισμα μαζί με την κατανάλωση ούζου ξεκίνησαν από την αρχή! 

δ

ω

α

cc

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη.  Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Δίδυμα Φεγγάρια», «Το Τατουάζ», «Έρωτας Μετά», «Αγγελική» και «Παγιδευμένοι»

Μοιράσου το άρθρο!