|

Στρατιωτικό αεροσκάφος για… τηλεοπτικά γυρίσματα στη Μυτιλήνη

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Κυριακή στη Μυτιλήνη αναμένεται ο δημοσιογράφος και πρώην αρχηγός πολιτικού κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης για γυρίσματα της εκπομπής του «Πρωταγωνιστές» στον ALPHA. Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι η επίσκεψη· είναι οι… μεταφορικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Θεοδωράκης θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Δημητρίου Χούπη, και η μετακίνησή τους από την Αθήνα στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιηθεί με στρατιωτικό αεροσκάφος. Από το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» μέχρι το στρατιωτικό φυλάκιο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, η διαδρομή φέρεται να γίνει με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Σε μια περίοδο που οι πολίτες βιώνουν αυξημένες φορολογικές επιβαρύνσεις και περικοπές σε κρίσιμες δημόσιες λειτουργίες, η εικόνα του κρατικού μηχανισμού να προσφέρει επιχειρησιακά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων για τις ανάγκες μιας ιδιωτικής τηλεοπτικής παραγωγής δημιουργεί εύλογα ερωτήματα:

• Ποιος έδωσε την έγκριση;
• Ποιο είναι το κόστος για τον προϋπολογισμό;
• Υφίσταται επίσημη πολιτική που επιτρέπει τέτοιου είδους «συμπράξεις»;
• Και τελικά, ποιο είναι το όριο ανάμεσα στη δημόσια αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων και τις ανάγκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας;

Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει εκδώσει, μέχρι στιγμής, κάποια επίσημη ανακοίνωση που να εξηγεί το σκεπτικό αυτής της επιλογής.

 

 

 

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις