Μedia

23/09/2013 - 18:20

Τρίωρη στάση εργασία στα ΜΜΕ την Τρίτη

style="text-align: justify;">Στάση εργασίας, από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, όλης της χώρας εξαγγέλλουν για αύριο, Τρίτη, η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΠΤΥΜ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) εξαγγέλλουν την 3ωρη στάση εργασίας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.
Όπως σημειώνεται, εξαιρούνται οι συνάδελφοι και τα Μέσα που με αποκλειστικά απεργιακά δελτία θα καλύψουν και θα μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις από τους χώρους που θα πραγματοποιούνται.
Οι Ομοσπονδίες καλούν όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης και να διατρανώσουν το ΟΧΙ στο λουκέτο της ΕΡΤ, ΟΧΙ στις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων του κλάδου μας, ΟΧΙ και στις δρομολογημένες απολύσεις των εργαζομένων στα δημοτικά ραδιόφωνα, ΟΧΙ στη φίμωση της δημοτικής ραδιοφωνίας.
Παλεύουμε για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και διεκδικούμε λύσεις για τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών Ταμείων που βρίσκονται υπό κατάρρευση, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!