Ναυτιλιακά - Μεταφορές

07/01/2022 - 16:52

up date - Ανέκρουσεν πρύμναν η ΤΕΡΝΑ, τα μηχανήματα ξεφορτώθηκαν στην Θεσσαλονίκη

Μηχανήματα που ξεκίνησαν από τον Πειραιά .... δεν κατάφεραν να γίνει εκφόρτωση στη Μυτιλήνη... πήγαν Λήμνο- Θεσσαλονίκη και τώρα επιστρέφουν Λήμνο- Μυτιλήνη- Χίο για να καταλήξουν Πειραιά!!!!

Η Ναυτική Εταιρεία Αεινάυτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την εκφόρτωση των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή δομής στην περιοχή του Θόλους:

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα μηχανήματα έργου που ευρίσκονται φορτωμένα επί του πλοίου μας  Φ/Γ-Ο/Γ «ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ» στο σημερινό του (07/01) δρομολόγιο από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΛΗΜΝΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΧΙΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ και προοριζόταν για εκφόρτωση στον λιμένα Χίου η Μεστών  δεν θα εκφορτωθούν στην Χίο η Μεστά αλλά στον λιμένα Πειραιά από όπου κει φορτώθηκαν.

 

 

up date

Οι έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Χίου οδηγούν σε μερική αναδίπλωση την ανάδοχο εταιρεία κατασκευής της υπερδομής στο Θόλος Χίου ΤΕΡΝΑ Α.Ε., η οποία έδωσε εντολή να εκφορτωθούν τα μηχανήματα έργων στο λιμάνι Θεσσαλονίκης από το πλοίο Πελαγίτης, στο οποίο παρέμεναν φορτωμένα.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή στον astraparis.gr, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022, από τον κ. Γιάννη Ξυνό, εμπορικό διευθυντή της ναυτιλιακής εταιρείας Αειναύτης Ν.Ε.

 

Μοιράσου το άρθρο!