Ναυτιλιακά - Μεταφορές

09/08/2014 - 18:02

... του European Express το κάγκελο.....

style="text-align: justify;">Η κατάσταση πλέον δεν περιγράφεται με λόγια. Η ταλαιπωρία όσων επιβιβάζονται για να ταξιδέψουν προς Λήμνο είναι χωρίς προηγούμενο. Και δίπλα πλέον στο λήμμα ΝΕΛ θα πρέπει να προστεθούν η απύθμενη προκλητικότητα, η εγκληματική αδιαφορία και η αναίσχυντη ασυνέπεια.
Αυτή την ώρα, στο European Express, επικρατεί έκρυθμη κατάσταση, αφού, το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, είναι 16:00 και ουδείς είναι σε θέση να ενημερώσει τους επιβάτες πότε θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Καβάλας.
Αυτή τη φορά, όπως μας ενημερώνουν επιβάτες του πλοίου, η δικαιολογία είναι ότι αναμένουν μέλος του πληρώματος να επιστρέψει από το νοσοκομείο (!!!), για να πάρουν μπρος οι μηχανές και να εκτελεστεί το δρομολόγιο.
Οι επιβαίνοντες έχοντας χάσει την υπομονή τους, διαπληκτίστηκαν έντονα με μέλη του πληρώματος, ζητούν να ανοίξουν οι πόρτες και να αποβιβαστούν πράγμα που όπως μαθαίνουμε έγινε όντως πριν από λίγα λεπτά.
Στο χώρο έχουν καταφθάσει ήδη περιπολικά οχήματα της αστυνομίας και του λιμενικού.
Καρεκλοκένταυροι της κακιάς ώρας, τελειώστε την ΝΕΛ. Καλύτερα μια εταιρεία, παρά ένας ολόκληρος τόπος.
 
πηγη: limnosfm100.gr

 

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει:

ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Παραμένει στο λιμάνι της Καβάλας το «European Express» Στο λιμάνι της Καβάλας παρέμενε μέχρι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο "European Express", που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 12.00 το μεσημέρι για Λήμνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, "NEL Lines", η καθυστέρηση οφείλεται σε επίσχεση εργασίας 12 μελών του πληρώματος του πλοίου. Παραμένει στο λιμάνι της Καβάλας το «European Express» "Καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση της εταιρείας για επίλυση του ανωτέρω θέματος, ούτως ώστε το πλοίο να αναχωρήσει προς Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Βαθύ", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση τις επόμενες ώρες.

Μοιράσου το άρθρο!