Οικονομία

06/07/2011 - 17:55

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί της Λέσβου, είχε σήμερα 6-7-2011 το μεσημέρι στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής, γενόμενος αποδέκτης των παραπόνων τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών στο ζήτημα της πληρωμής τους για τη μεταφορά των μαθητών.

Ο κ. Γιακαλής ξεκαθάρισε στους ιδιοκτήτες των ταξί ότι τα χρήματα που τους αναλογούν έχουν εκταμιευθεί και πως σύντομα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι σε θέση να προχωρήσει στις πληρωμές όλων, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που μέχρι τώρα δεν υπήρξε θετική εξέλιξη στο θέμα τους.

Ειδικότερα ο κ. Γιακαλής  ανέδειξε το ζήτημα της μη ύπαρξης σύμβασης σε πολλούς ιδιοκτήτες ταξί που καλύπτουν τις μεταφορές των μαθητών με την Περιφέρεια, αλλά και αρκετών παλαιότερων αυθαίρετων αναθέσεων, που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα ως προς τον προσδιορισμό των δικαιούχων, στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες καλούνται να εκτελέσουν τις πληρωμές.

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποχώρησαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησής τους με τον Περιφερειάρχη, ευχαριστώντας τον για τις προσωπικές του ενέργειες προκειμένου να διευθετηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα των πληρωμών τους.

Μοιράσου το άρθρο!