Οικονομία

27/10/2015 - 13:38

Από Κυριακή 1 Νοεμβρίου 10ημερο εκπτώσεων στη Μυτιλήνη

O Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι πλησιάζει η εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4177/2013. Το δεκαήμερο των εκπτώσεων  ξεκινά την Κυριακή  1 Νοεμβρίου 2015 και λήγει την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015. Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16  του Ν. 4177/2013 τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή  1 Νοεμβρίου, (την πρώτη Κυριακή) της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, από τις 11:00πμ και μετά. Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση του Συλλόγου όπως και των περισσοτέρων Συλλόγων όλης της χώρας, είναι η διατήρηση της Κυριακάτικης Αργίας.


 
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Εμπορικού Συλλόγου, www.esmjt.gr όπου αναφέρονται λεπτομέρειες.
   
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης  καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις Ελληνικές Εμπορικές Επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

 

 

          Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Παπαρίσβας                                           Αράπης Χαράλαμπος

Μοιράσου το άρθρο!