Οικονομία

04/09/2018 - 06:25

Διεθνές συνέδριο κλωστοϋφαντουργίας και προηγμένης τεχνολογίας στη Μυτιλήνη

Τριήμερο διεθνές συνέδριο με αντικείμενο την κλωστοϋφαντουργία και τα διαθεματικά σχετικά πεδία της Επιστήμης του Μηχανικού, ξεκινά την Τετάρτη 05.09.2018 στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.  Το τριήμερο διεθνές συνέδριο ΑΙΤΑΕ 2018, διοργανώνουν  το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο Δήμος Λέσβου και η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ενώ την έναρξη των εργασιών  θα κηρύξει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Μουτζούρης.

Το διεθνές συνέδριο είναι τριήμερο, διαρκεί από τις 05 ως τις 07 Σεπτεμβρίου 2018 και διοργανώνεται στη Μυτιλήνη με σκοπό την ενδυνάμωση των δεσμών του Πανεπιστημίου με τη Λέσβο καθώς και την καθιέρωση διαρκών συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αλλά και τους Τοπικούς Φορείς.

Το διεθνές ενδιαφέρον είναι έντονο και ήδη έχουν εγγραφεί 150 σύνεδροι από 35 χώρες και από τις πέντε ηπείρους. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται παράλληλα στο Δημοτικό Θέατρο και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας.

Ο Δήμος Λέσβου βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιες διεθνείς επιστημονικές πρωτοβουλίες, που φέρνουν τη Λέσβο στο επίκεντρο του επιστημονικού ενδιαφέροντος και παράλληλα προσφέρονται ως μια ευκαιρία προβολής του νησιού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δημιουργηθεί ειδικό πρόγραμμα επίσκεψης σε αξιοθέατα στα χωριά και τη πόλη της Μυτιλήνης, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τη Λέσβο οι σύνεδροι – επισκέπτες.

Όσοι από τους πολίτες έχουν ειδικό επιστημονικό ενδιαφέρον μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ως επισκέπτες όποιες συνεδρίες τους ενδιαφέρουν μετά από προηγούμενη εγγραφή τους στη γραμματεία του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα και πληροφορίες για το συνέδριο βρίσκονται στην ιστοσελίδα

https://aegeanconference.org/

Μοιράσου το άρθρο!