Οικονομία

15/06/2013 - 17:36

Εγκαίνια expo Aegean 2013 , ένας νέος θεσμός ξεκίνησε

Εγκαίνια expo Aegean 2013 , ένας νέος θεσμός ξεκίνησε

style="text-align: justify;"> Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της  Παρασκευής 14 Ιουνίου στην είσοδο της μαρίνας Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν παρουσία χιλάδων επισκεπτών τα εγκαίνια της 1ης Εμπορικής-Τουριστικής-Πολιτιστικής Έκθεσης «expo-AEGEAN 2013”. Την κορδέλα έκοψαν  ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής μαζί με τους  Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημ. Βουνάτσος,  πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ και του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Θράσος Καλογρίδης,  πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Παν. Κουτσίκος, καθώς και ο Βουλευτής Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής.
 
Στην έκθεση συμμετέχουν σε 65 περίπτερα 90 εκθέτες από την Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Έβρο, Χίο, Λέσβο,Κωνσταντινούπολη και παράλια της Τουρκίας.
 
 
Στα εγκαίνια της  Έκθεσης βρέθηκαν  πρόεδρος, τα μέλη και 34 επιχειρηματίες από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών, πρόεδροι πολλών Επιμελητηρίων της Ελλάδας, είτε έχουν περίπτερο είτε όχι συνοδευόμενοι από επιχειρηματίες, καθώς και εκπρόσωπος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας για να παρακολουθήσει μεταξύ των άλλων και την έκθεση του συμφώνου «Ελληνικό πρωινό στη Λέσβο» που θα γίνεται στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Εκρέμ Ντεμιρτάς ήρθε με συνοδεία από τα 150 νεοεκλεγέντα μέλη του. Πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματίες της Σμύρνης οι οποίοι θα βολιδοσκοπήσουν για συνεργασίες και συμφωνίες με Έλληνες ομολόγους τους. 
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κος Δημήτρης Τσαμουράς Δ/νων Σύμβουλος "ΗΧΩ ΑΕ" η "expo AEGEAN γεννήθηκε στον τόπο μας και θα μείνει ως σήμειο αναφοράς κάθε χρόνο για όλες τις επιχειρηματικές και τουριστικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων Ομολόγων τους και τους υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα προσθέτουμε και όλο και περισσότερα πράγματα στην Έκθεση ώστε να γίνει πιο αποδοτική"
 
Ένας θέσμος γεννήθηκε... !
 
Η πρώτη μέρα της expo AEGEAN ολοκληρώθηκε με τη συναυλία της Γλυκερίας.
 
(σε λιγο και βίντεο από τα εγκαίνια)

Μοιράσου το άρθρο!