Οικονομία

03/11/2010 - 06:47

H Λέσβος στην τουριστική Βρετανική αγορά

Η εταιρεία Greek Expo Links UK, εμπνευστής και δημιουργός των προγραμμάτων "Welcome to Greece" για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος  στη βρετανική αγορά, ανακοινώνει ότι τα προγράμματα "Welcome to Greece" τέθηκαν από την 1η Νοεμβρίου 2010 υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Λέσβου, με πρωτοβουλία του νομάρχη, κ. και της αντινομάρχου Λέσβου, κας Μαρίας Τσουβελεκάκη.

"Η Greek Expo Links UK θα ήθελε να επαινέσει δημόσια την πρωτοβουλία αυτή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου και με την αφορμή αυτή να επιβραβεύσει παρόμοιες πρωτοβουλίες εθνικού χαρακτήρα. Ευχαριστούμε τον κ. Νομάρχη, την αντινομάρχη, καθώς και την υπεύθυνη της Διεύθυνσης Πολιτισμού της Νομαρχίας Λέσβου κα Πολιτάκη για τη στρατηγική αυτή κίνηση προώθησης της Λέσβου, αλλά και γενικότερα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος", αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Πολίτη, διευθυντή της Greek Expo Links UK (με έδρα το Leeds της Βρετανίας), "το Welcome to Greece είναι η απάντηση των Ελληνικών επιχειρήσεων και κατ`επέκταση της Ελλάδας στην διεκδίκηση του δικαιώματός αναζήτησης του μεριδίου μας, σε συλλογικό και ατομικό επιχειρησιακό επίπεδο, επί ίσοις όροις, στην αγγλική αγορά (με πρόβλεψη επέκτασης και στη γερμανική).

Το Welcome to Greece δεν είναι τίποτε άλλο από τη διαχείριση και εφαρμογή μιας άκρως οικονομικής και σταδιακής χρηματοδότησης που προέρχεται από τον κόπο και τις θυσίες των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων (χωρίς την συμμετοχή του Κράτους) με σκοπό τη συνεχή εκθεσιακή παρουσία και διαφήμιση της Ελλάδας σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα (Shopping malls) της Βρετανίας και ταυτόχρονα η ύπαρξη ενός μόνον διαδικτυακού portal, που θα συγκεντρώνει και θα παρέχει δωρεάν στους υποψήφιους πελάτες τα στοιχεία των ελληνικών επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση επικοινωνία και συνδιαλλαγή μεταξύ τους.

Το Welcome to Greece θα στηρίξει προωθητικά κάθε αλλοδαπή πρακτορική εταιρεία στη Βρετανία που περιλαμβάνει στα προγράμματά της ελληνικούς προορισμούς και κάθε αεροπορικό φορέα που διεξάγει ανταπόκριση με ελληνικά αεροδρόμια".

Συντάκτης :Τατιάνα Ρόκου

Μοιράσου το άρθρο!