Οικονομία

27/12/2010 - 21:55

Η πρόταση με το βιολογικό λάδι Λέσβου κερδίσει το Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Smart Move–Slam Pitch

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Smart Move–Slam Pitch, υπό την αιγίδα του Εκπαιδευτικού Συνδέσμου Αθηνών «O Ήφαιστος» και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς από το «Πρόγραμμα Πρωτοβουλιών για Νέους», σε συνεργασία με τη HELMAC Consulting και την INTELEN Group.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η κινητοποίηση νέων ανθρώπων να εκφράσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους με σκοπό τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου 2010 και έληξε στις 17 Δεκεμβρίου 2010 με την εκδήλωση βράβευσης, όπου παρουσιάστηκαν οι δεκαπέντε πιο πρωτότυπες και δημιουργικές επιχειρηματικές προτάσεις από πλήθος αιτήσεων που έλαβαν μέρος, εκ των οποίων τρεις κρίθηκαν ως οι καλύτερες και βραβεύθηκαν με τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα των 1.500, 1.000 και 500 ευρώ. Νικητής του διαγωνισμού επιλέχθηκε η ομάδα των κ.κ. Χρυσοσθένης Τασλής, Μιχάλης Τσουγκράνης, Ανδρέας Δαφνός με το βιολογικό λάδι Λέσβου «Ο πιο καλός Παραγωγός». (σημείωση LesvosNews: η ομάδα είναι από τα Παράκοιλα Λέσβου)

Δεύτερος σε κατάταξη νικητής ήταν ο κ. Νταβίντ Αμπαρτσουμιάν, με εκμετάλλευση - ανακύκλωση του βρόχινου νερού μέσα από τα έργα υποδομής και την τρίτη θέση πήρε η κυρία Ελένη Τσιμένη για την ιδέα ενός ανατομικού υποδήματος με πελματική επιφάνεια από φυσαλίδες αέρος. Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού ήταν ο κ. Ανδρέας Στεφανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της HELMAC Consulting, ο κ. Βασίλης Νικολόπουλος, Γενικός Διευθυντής της INTELEN GROUP, ο κ. Βαγγέλης Αχιλλόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Motion FX A.E., η κυρία Όλγα Σταυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες και ο κ. Γιώργος Γάτος, Σύμβουλος Καινοτόμων Επιχειρήσεων και Partner στην εταιρεία FUIT.

πηγή : Το ΒΗΜΑ Σημείωση LesvosNews  Δείτε την Ιστοσελίδα των νικητών από τη Λέσβο http://thebestoilproducer.com/

Μοιράσου το άρθρο!