Οικονομία

11/05/2012 - 14:55

Καταγγελία προς την Διοίκηση του Επιμελητήριου Λέσβου για το παρεμπόριο

Γ

ράφει: Μανώλης Σωτηρχέλλης


Όπως το περίφημο λεφτά υπάρχουν ,που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό ,το ίδιο επαναλαμβάνετε με τον συνδυασμό του κυρίου Καλογριδη ,στις εκλογές που κέρδισε ο συνδυασμός του ,με την  εξαγγελία της πάταξης του παραεμπορίου, επικαλούμενος στις προγραμματικές δηλώσεις του, ότι όταν κάθεται στο εστιατόριο περνάνε δεκάδες μελαψοί πουλώντας τα πάντα ,και τον ενοχλούσαν κιόλας όπως είχε πει στην παρουσίαση του συνδυασμού του στους δημοσιογράφους (σας παραθέτω το βίντεο) έτσι και αυτός κέρδισε τις εκλογές , χωρίς να έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα ,εκτός από μια φορά που πήγαν και έπιασαν έναν αθίγγανο  που πουλούσε κρεμμύδια και πατάτες. Οι πλανόδιοι παραέμποροι έχουν πολλαπλασιαστεί κατά δεκάδες πουλώντας τα πάντα, και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα , μέχρι κράνη δικυκλιστών τελευταία ,ο κύριος Καλογριδης ,δεν τους έχει δει ποτέ μάλλον.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πουλάνε κομπιούτερ ,και προγράμματα ,όπου εμπορεύεται ο ίδιος ,για να ενδιαφερθεί. Για άλλη μια φορά αισθάνομαι προδομένος ,γιατί, πριν που ήταν αντιπολίτευση, στον κύριο Ορφανό ,κοπτότανε καθημερινά για το παραεμπόριο, γιατί με καλούσε συνεχώς να ψάχνω και να πολεμώ το παραεμπόριο καθημερινά ,για να εισπράττουν άλλοι τα ωφέλει.

Μέσα στο συρτάρι του υπάρχουν από εμένα , (όπου μου είχαν ζητηθεί τότε) ,μέτρα και προτάσεις για την πάταξη του παραεμπορίου (που κατά την ταπεινή μου γνώση μπορεί να εξαλειφτεί μέσα σε μια εβδομάδα)αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στο συρτάρι ακόμα βαθειά.

Μετά ψάχνετε γιατί έχει ανοδική πορεία η Χρυσή Αυγή.

Αν δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πληρώνουμε το επιμελητήριο κάθε μήνα ,γιατί δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε βιβλία, ψάξτε και βρέστε πόσοι θα ήταν μέλη.
Οι περισσότεροι δε από τα μέλη ,δεν ξέρουν σε τι τους εξυπηρετεί  το επιμελητήριο.
Σας προκαλώ σαν ειδησεογραφική σελίδα που είστε να κάνετε ένα γκάλοπ ,και να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα, με την διαφάνεια και εγκυρότητα που διενεργείτε και άλλες τέτοιου είδους καταστάσεις .
Σωτηρχέλλης Εμμανουήλ

η διεύθυνση του βίντεο είναι εδώ
http://youtu.be/eS5hloyAZ-U

Μοιράσου το άρθρο!