Οικονομία

03/02/2011 - 13:15

Leader Λέσβου και Σκανδαλίδης: Θέλουν κράξιμο ΟΛΟΙ τους !!!

03/02/2011 ώρα 13:10

Η αποθέωση του ελληνικού κράτους !!! Συνοπτικά η ιστορία για να μην σας κουράσουμε με αναλύσεις.

Πριν μερικούς μήνες η ΕΤΑΛ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Leader. Εκεί υπήρξαν 18 επενδυτικές προτάσεις που απορρίφτηκαν γιατί οι επενδυτές δεν είχαν προσκομίσει αντίγραφο ποινικού μητρώου. Να σημειωθεί ότι η ΕΤΑΛ δεν είχε βγάλει  στην προκήρυξη λίστα με απαιτούμενα δικαιολογητικά. Να σημειωθεί  επίσης ότι οι επενδυτές  δεν γνώριζαν ότι η ΕΤΑΛ δεν μπορεί να κάνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση του ποινικού μητρώου.

Ανάμεσα στους επενδυτές που απορρίφτηκαν ήταν και πρόσωπα με καλές γνωριμίες στο ΠΑΣΟΚ... κάνουν λοιπόν ενστάσεις και ...παρασύρουν τον Κώστα Σκανδαλίδη να στείλει έγγραφο στην ΕΤΑΛ.  Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"  και άρθρο του Ν. Μανάβη το συγκεκριμένο έγγραφο του Υπουργού  με ημερομηνία 11/01/2011 γράφει:

"Επιβάλλεται η αποδοχή των σχετικών ενστάσεων, εφόσον κατά τη διαδικασία υποβολής και εκδίκασής τους έχει υποβληθεί αντίγραφο ποινικού μητρώου και ως εκ τούτου αποδεικνύεται ότι πληρούται το κριτήριο επιλεξιμότητας κατά τον κρίσιμο χρόνο υποβολής της σχετικής πρότασης."

Η ΕΤΑΛ βλέπει την απάντηση του Υπουργού  - που είναι γκάφα - και ενημερώνει τους τεχνοκράτες του Υπουργείου να πουν στον Υπουργό να τα μαζέψει... Μεσολαβεί και η ερώτηση του Σ. Γαληνού και έτσι ο Υπουργός με ημερομηνία   19/01/2011 απαντά  στο Σ. Γαληνό ότι καλώς έπραξε η ΕΤΑΛ !!!! (δείτε την απάντηση στους συνδέσμους)

Μετά από αυτή την απάντηση του Υπουργού η ΕΤΑΛ ανακοίνωσε την τελική απόρριψη των ενστάσεων!!!

Τώρα ο Σκανδαλίδης έχει ολίγον άγχος να μην βγει στη δημοσιότητα το έγγραφο με ημερομηνία 11/01/2011 και γίνει ρόμπα!!!

Και όπως είπε ο Σημίτης ... αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Καληνύχτα σας !!!! Σχετική σύνδεσμοι:

Ανακοίνωση ΕΤΑΛ για τις ενστάσεις στο Πρόγραμμα Leader Λέσβου

O Υπουργός Αγρ.Ανάπτυξης Κ.Σκανδαλίδης απαντά στο Σ.Γαληνό για το ποινικό μητρώο στο Leader

Σφαγή στο πρόγραμμα Leader από την ΕΤΑΛ !!!!

up date – Ο Δ/ντης της ΕΤΑΛ απαντά στο LesvosNews – up date

Μοιράσου το άρθρο!