Οικονομία

17/11/2013 - 00:38

Με επιτυχία το επιχειρηματικό σεμινάριο για το facebook στη Μυτιλήνη

yle="text-align: justify;">Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στη Μυτιληνη το σεμινάριο με θέμα:
Αξιοποίησε τη δύναμη των Social Media και ενίσχυσε την απόδοση της επιχείρησής σου

Το σεμινάριο Social Media Marketing, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη, και έχει στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων, κυρίως του Facebook, προς όφελος της επιχείρησής τους.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Κυριακή Ιατροπούλη, Social Media Strategist και Community Manager, με πολυετή εμπειρία στο Social Media Marketing, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Heliotrope Hotel Βαρειά Μυτιλήνης και προσέλκυσε το ενδιαφέρον επιχειρηματιών και όσους βλέπουν το facebook ως ένα επιχειρηματικό εργαλείο.
Το σεμινάριο ξεκίνησε με  μια εισαγωγή στo Social Media Marketing για επιχειρήσεις και αναφορά στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθησης μιας επιχείρησης. Στη συνέχεια το σεμινάριο επικετρώθηκε  στο Facebook. Σε αυτό το σημείο, αναλύθηκε πως  γίνεται η δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής Social Media, η διαχείριση μιας επαγγελματικής σελίδας, η παραγωγή και δημοσίευση περιεχομένου, καθώς και η δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Στο τελευταίο μέρος του σεμιναρίου  οι συμμετέχοντες αποκομίσουν πρακτικές γνώσεις.

Μέσα από το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες έμαθαν πως να φτιάχνουν με απλά βήματα ένα στοχευμένο πλάνο προώθησης στα Social Media, πώς να προσεγγίσουν το κοινό τους και, τέλος, πώς να διαχειρίζονται την επαγγελματική τους σελίδα ώστε να αυξήσουν την απόδοση της επιχείρησής τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.

Η φιλοξενία του Heliotrope Hotel ήταν άψογη.

Μοιράσου το άρθρο!