Οικονομία

31/07/2014 - 14:19

Μπράβο του! Χάρισε ένα τόνο πατάτες σε όσους έχουν ανάγκη

Από τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι χθες Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, ο κ. Κωσταντιδέλλης Γεώργιος του Ιγνατίου, παραγωγός πατάτας από το Μεσότοπο, δώρισε  ένα τόνο πατάτες παραγωγής του στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, με σκοπό να διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Πρόεδρος του Οργανισμού, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κωσταντιδέλλη για την χορηγία, κάνοντας πράξη την αλληλοβοήθεια μεταξύ φορέων που ενεργοποιούνται στην προσπάθεια στήριξης ευπαθών κοινωνικά ομάδων, παρέδωσε με την σειρά της ποσότητες πατάτας σε εκπροσώπους των δομών: Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου, ΣΙΤΙΖΩ Καλλονής, στους εθελοντές Χωριό Όλοι Μαζί, Γηροκομείο Πλωμαρίου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Οι εκπρόσωποι όλων των ανωτέρω φορέων, ευχαρίστησαν με την σειρά τους  την κα Αντωνέλλη, για την έμπρακτη βοήθεια του Οργανισμού στο κοινωνικό τους έργο. 

Μοιράσου το άρθρο!