Οικονομία

16/06/2012 - 09:04

Μυτιλήνη 22-25 Ιουνίου : 2ο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Πολιτισικό Φέστιβαλ

mg class="aligncenter size-full wp-image-49216" title="2-festival" src="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/06/2-festival.jpg" alt="" width="540" height="359" />

Το  «2ο Ελληνοτουρκικού Εμπορικού και Πολιτιστικού Φεστιβάλ 2012»  θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Ιουνίου στο χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.


Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό 1ο Ελληνοτουρκικό Φεστιβάλ και η υποστήριξη που δόθηκε από την Πολιτική, Αυτοδιοικητική και Επιμελητηριακή ηγεσία των νησιών του Βορείου Αιγαίου και των πόλεων των Τουρκικών παραλίων, δημιουργεί και φέτος τις προϋποθέσεις για ενίσχυση του καλού κλίματος γειτονίας, αλληλεγγύης, συνεργασίας και επιχειρηματικότητας σε μια περίοδο κρίσης, ραγδαίων κοινωνικοοικονομικών αλλαγών και αναζήτησης διεξόδων από την ύφεση.


Το «2ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2012» στη Μαρίνα Μυτιλήνης θα αναδείξει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, θα βοηθήσει στην επίτευξη εμπορικών συναλλαγών και συμφωνιών και θα φέρει σε επαφή αγοραστές και προμηθευτές, ώστε όλα αυτά να προσδώσουν μεγαλύτερες και καλύτερες προοπτικές και συνεργασίες για τους συμμετέχοντες στην έκθεση. Περίπτερα, αίθουσες συσκέψεων, εμπορικά forum, πολιτιστικοί χώροι και άλλα, θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Φεστιβάλ.

Παράλληλα, θα υπάρξουν πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και οργάνωσης, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ελπίδας και προοπτικής, για ν΄ αποτελέσουν το επιστέγασμα της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί από την πρώτη κιόλας διοργάνωση. Εκδηλώσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες θα προσφέρουν στους εκθέτες και στους επισκέπτες ένα δυνατό αντίδοτο στην κρίση, τη μιζέρια και την εσωστρέφεια που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τους ανθρώπους.
Τρανή απόδειξη για τη βέβαιη επιτυχία του εγχειρήματός, είναι η αθρόα έλευση χιλιάδων επισκεπτών στη διάρκεια του πρώτου και καθοριστικού Ελληνοτουρκικού, Εμπορικού και Πολιτιστικού Φεστιβάλ, σημειωτέον περίπου 17.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο χώρο της Μαρίνας, γεγονός που καθιστά κορυφαία και άκρως επιτυχημένη την πρώτη προσπάθεια. Σήμερα , με μεγαλύτερη πείρα, μεράκι και κυρίως αγάπη σ΄αυτό που ξεκινήσαμε, ευελπιστούμε στην αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή σας.
Το «2ο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2012» θα δώσει ζωή στον τόπο μας, ανάσα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο και μια ενεργή πολιτιστική δραστηριότητα. Θ΄αποτελέσει την τονωτική «ένεση» στις συνεργασίες, συμφωνίες, εμπορικές σχέσεις και πολιτιστικές ανταλλαγές.

Μοιράσου το άρθρο!