Οικονομία

09/05/2022 - 18:11

Νέα εποχή για το Ούζο Μυτιλήνης VETO - Στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή

Στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή του Ούζου Μυτιλήνης VETO

   Τη διανομή του Ούζου Μυτιλήνης VETO, της ποτοποιίας Σπέντζα, ξεκίνησε από 4 Μαΐου η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας.

Η ποτοποιία Σπέντζα ιδρύθηκε το 1892 στην Πέργαμο της Μ. Ασίας από τον Γιώργη Σπέντζα (1η γενιά) και συνεχίστηκε το 1948 από τον Δημήτριο Σπέντζα (2η γενιά) στη Μυτιλήνη της Λέσβου, με την ονομασία "OUZO VETO" Μυτιλήνης. Το 2004 ο Γιώργος Σπέντζας (3η γενιά) με βασικές αξίες την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, πέτυχε την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες. Tο 2013 ο γιός του Γιώργου, ο Δηµήτρης Σπέντζας, έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων της, µε καινοτόμες ιδέες και πνεύμα ανανέωσης συνεχίζει την παράδοση. Όλα αυτά τα χρόνια η ποτοποιία Σπέντζα συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία της Β.Σ.Καρούλιας ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χρήστος Αργυρού, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα προσθήκη στο διευρυμένο πλέον χαρτοφυλάκιό μας. Το OUZO VETO είναι ένα ποιοτικό και ανερχόμενο προϊόν, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα θα ολοκληρώσει τις επιλογές προς τους συνεργάτες μας τόσο στην επιτόπια, όσο και στη λιανική αγορά».

 

--

Σχετικά με την ΒΣ Καρούλιας

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 20 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας, στη χώρα μας.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών. Έτσι έχει σταδιακά δημιουργηθεί ένα χαρτοφυλάκιο από φημισμένα διεθνή, αλλά και κορυφαία ελληνικά σήματα, σε όλες τις κατηγορίες αλκοολούχων ποτών, καθώς και μία σειρά επιλεγμένων ελληνικών οίνων υψηλής ποιότητας, σημάτων μπίρας και μη αλκοολούχων αναψυκτικών καθώς και προϊόντων καφέ (espresso και φίλτρου) και τσαγιού.
H εταιρεία στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ. με κτίρια 19.000 τ.μ., ενώ λειτουργεί και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη που καλύπτει τις ανάγκες της Βορείου Ελλάδας.

Ο ετήσιος μικτός κύκλος εργασιών ανέρχεται στα 82.98 εκ. στις 31/03/2020, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό σε 125 εργαζομένους.

Μοιράσου το άρθρο!