Skip to main content
|

Οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί στο επίκεντρο – Ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους 6 Γυναικείων Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην Λέσβο, (Αγίας Παρασκευής, Μεσοτόπου, Μηθύμνης, Παρακοίλων, Πολιχνίτου, Σκαλοχωρίου), στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογράψει η Περιφέρεια με την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, παράρτημα Ν. Λέσβου.

Παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστράτιος Κυρατζής, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Γιώργος Πλακωτάρης,  η Πρόεδρος του Παραρτήματος της Παναθηναικής Οργάνωσης στην Λέσβο, Λίτσα Κρικλάνη,  ειδικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη,

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των Γυναικείων Συνεταιρισμών από τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που ήδη  «τρέχουν»  και αφορούν Συνεταιρισμούς και ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν ώστε να ενταχθούν σε αυτά.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ήταν μια πρόταση της Προέδρου του Παραρτήματος  Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών στην Λέσβο, της κας. Κρικλάνη και του ειδικού Συμβούλου κ. Ζαφείρη, να ενημερώσουμε τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν κοινωνικούς συνεταιρισμούς και τι προπυποθέσεις απαιτούνται για να ενταχθούν σε αυτά. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τους Συνεταιρισμούς μας, οι οποίοι επιτελούν κοινωνικό έργο, δίνουν πνοή στα χωριά τους και οφείλουμε εκτός από το να τους συγχαίρουμε να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους».

 

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις