Οικονομία

30/09/2019 - 12:00

«Τα αποτελέσματα του έργου Islands of Innovation» - Μυτιλήνη, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Έργο ISLANDS OF INNOVATION / INTERREG EUROPE 2014-2020

Ημερίδα ενημέρωσης για τα αποτελέσματα του έργου:

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, Μυτιλήνη

Η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου υλοποιεί το έργο Islands Of Innovation.

Το έργο που διερευνά από το 2017 τις υφιστάμενες πολιτικές έρευνας & καινοτομίας όλων των Ευρωπαίων Εταίρων του, προσπαθεί να μεταφέρει τις εμπειρίες αυτές και να συνδράμει στην ανταγωνιστικότητα των νησιών του Βορείου Αιγαίου, μέσω ενός Σχεδίου Δράσης που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία με την ΕΥΔΕΠ του ΠΕΠ 2014-2020. Το έργο ασχολήθηκε με τη διερεύνηση των υφιστάμενων πολιτικών και με τη βελτίωση τους, προκειμένου να υλοποιηθούν νέες δράσεις επιχειρηματικής καινοτομίας στηριζόμενες και στην έρευνα στο Βόρειο Αιγαίο. Στόχος του παραμένει η προσπάθεια να δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες μέσω του ΠΕΠ 2014-2020 να αναπτύξουν δραστηριότητες με καινοτόμα κατά το δυνατό χαρακτηριστικά.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 12:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο κτίριο του Τμήματος Γεωγραφίας (3ος όροφος) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Λόφο Πανεπιστημίου, στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιηθεί: Ημερίδα με θέμα:

«Τα αποτελέσματα του έργου Islands of Innovation και η σύνδεσή τους με δράσεις χρηματοδότησης έρευνας και καινοτομίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσω του ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου 2014-2020»

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην ημερίδα για να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Περιφέρεια στα θέματα έρευνας και καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα.

Το έργο Islands Of Innovation χρηματοδοτείται από το Interreg Europe και από Εθνικούς Πόρους

Μοιράσου το άρθρο!