Παράξενα

14/06/2022 - 13:14

90χρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του για σωματικές βλάβες - Τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια!

Ενενηντάχρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του για σωματικές βλάβες και έκθεση- Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε η ηλικιωμένη

Ενενηντάχρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του, επειδή τον χτυπάει, όπως κατήγγειλε, συστηματικά εδώ και δέκα χρόνια. Η αστυνομία συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία την ηλικιωμένη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

   Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο 6μηνο πρόβλημα όρασης, η σύζυγός του τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει, καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι «έχω να φάω δύο μέρες». «Καλύτερα να πεθάνω, να ησυχάσω κι εγώ κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

   Την καταγγελία επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη - όπως ανέφερε η μάρτυρας- δεν απάντησε και συνέχισε να χτυπάει.

   Ο υπέργηρος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να διωχθεί ποινικά η ηλικιωμένη σύζυγός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχει έναν γιο που ζει στο εξωτερικό.

 

---

up date

 

Ελεύθερη αφέθηκε η 89χρονη, η οποία συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο 90χρονος σύζυγός της που την κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, έκανε δεκτό το αίτημά της για αναβολή και ήρε την κράτησή της.

   Η ίδια, διά του συνηγόρου της, φέρεται να ισχυρίζεται ότι η υπόθεση εμφανίζεται διογκωμένη και αποδέχεται κάποια περιστατικά που συνέβησαν κατά το παρελθόν. Κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που της απαγγέλθηκε, για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

   Είχε προηγηθεί μήνυση του 90χρονου σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος υφίσταται κακοποιητική συμπεριφορά εδώ και δέκα χρόνια, κι ότι τα τελευταία δύο 24ωρα δεν τον σιτίζει.

   Τους ισχυρισμούς του φέρεται να επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς, δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος -για το οποίο ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία- φώναζε στην ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη, όπως ανέφερε, δεν απάντησε και συνέχισε να τον χτυπάει.

Μοιράσου το άρθρο!